Thomas őrület a 2 és fél éves fiamnál. Elmúlik? Mit tehetek?
basszus...örülj neki,hogy ezt szereti,nem az akciós,véres filmeket. ezen miért vagy felakadva??
Az én fiam Micimackó mániás,picit sem zavar!!!!
Kedves uccsó... :) Hol írtam, hogy fenn vagyok akadva? Nem kell basszusozni és halmozott írásjeleket alkalmazni.
Az elsőnek is külön köszi a mélyértelmű hozzászólást.:)
A többieknek pedig tényleg köszönöm. Egy darab Emily mozdonya van, egyébként a zenéje tetszik még neki, a szobájában sincs Thomasos dekor, én túlzásba biztos nem viszem.
Volt olyan, hogy kiléptünk a lakásból és megszólalt: Szia Emily, elmentem. :)) Olyan édes volt...
akkor ne tegyéll fel ilyen mélyértelmű kérdést te.....
ilyen hogy akar gyereket nevelni
az utolsó kegyetlenül bunkó!!!!!
bocs az offért!
Áh, csak provokálni akar, mert unatkozik.
Én jót derültem a próbálkozásán. :)
Az ovis tipp szuper! Köszi.:)
......
eszem ágában sincs provokálni, csak kiakadtam már az elején ilyen osotba kérdésen..na de jó szorakozást, nem nézek már vissza erre a kérdésre --> nem foglakoztat mit akartok nekem írni, balhézni
:D
Ezen is össze lehet kapni látom. Nálunk jelenleg Hofi bácsi őrület van. A magunk szórakoztatására néztünk Hofi dvd-t, és a majdnem 2 éves kislányom azóta követeli :D Napi egyszer biztos lemegy legalább 1 műsora, mondjuk nem bánom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!