Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Thomas őrület a 2 és fél éves...

Thomas őrület a 2 és fél éves fiamnál. Elmúlik? Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Hirtelen, derült égből villámcsapás módjára lett nálunk Thomas őrület, pontosabban Emily. Emilyvel kelünk, fekszünk, minden Emilyről szól, első kérdése reggel: Emily? Nem alszik? Meddig tart ez?
2009. okt. 25. 13:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

basszus...örülj neki,hogy ezt szereti,nem az akciós,véres filmeket. ezen miért vagy felakadva??

Az én fiam Micimackó mániás,picit sem zavar!!!!

2009. okt. 25. 15:33
 12/18 A kérdező kommentje:

Kedves uccsó... :) Hol írtam, hogy fenn vagyok akadva? Nem kell basszusozni és halmozott írásjeleket alkalmazni.

Az elsőnek is külön köszi a mélyértelmű hozzászólást.:)

A többieknek pedig tényleg köszönöm. Egy darab Emily mozdonya van, egyébként a zenéje tetszik még neki, a szobájában sincs Thomasos dekor, én túlzásba biztos nem viszem.

Volt olyan, hogy kiléptünk a lakásból és megszólalt: Szia Emily, elmentem. :)) Olyan édes volt...

2009. okt. 25. 17:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt nagyon kell támogatni mindig amihez ragaszkodik,minden korszaknak van egy-egy jellegzetes kiragadott kedvenc tárgya vagy most mesefigura,ez minden gyerek életének szellemi fejlődésének a része.Sőt ha okosan csinálod még előnyödre is fordíthatod pl.ha majd megy oviba Emilyvel ott maradnak az oviba.
2009. okt. 25. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:
20%

akkor ne tegyéll fel ilyen mélyértelmű kérdést te.....

ilyen hogy akar gyereket nevelni

2009. okt. 25. 19:05
 15/18 anonim válasza:

az utolsó kegyetlenül bunkó!!!!!

bocs az offért!

2009. okt. 25. 19:50
 16/18 A kérdező kommentje:

Áh, csak provokálni akar, mert unatkozik.

Én jót derültem a próbálkozásán. :)

Az ovis tipp szuper! Köszi.:)

2009. okt. 25. 20:56
 17/18 anonim ***** válasza:
16%

......

eszem ágában sincs provokálni, csak kiakadtam már az elején ilyen osotba kérdésen..na de jó szorakozást, nem nézek már vissza erre a kérdésre --> nem foglakoztat mit akartok nekem írni, balhézni

2009. okt. 25. 21:01
 18/18 anonim ***** válasza:

:D

Ezen is össze lehet kapni látom. Nálunk jelenleg Hofi bácsi őrület van. A magunk szórakoztatására néztünk Hofi dvd-t, és a majdnem 2 éves kislányom azóta követeli :D Napi egyszer biztos lemegy legalább 1 műsora, mondjuk nem bánom...

2009. okt. 25. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!