Menstruálhat első osztályos kislány?
Figyelt kérdés
A lányom 7 éves,és ma megijedve jött fürdés után hogy szőrös a nunija. Van pár szőrszál valóban,ugye ez az elsődleges nemi jelleg,ezután már meg is jön neki?Vagy ez csak vmi átmenet??? A fenekénél van még belül,máshol nincs.2013. júl. 31. 20:29
11/12 anonim válasza:
Igen, tudom, hogy ez a kérdés első sorban anyukáknak szól, én 13/L vagyok. Az egyik osztálytársam is elsőben kezdett menstruálni. Neki sem volt semmi gondja a hormonokkal, csak nagyon korán érő típus volt. Lehetséges, hogy meg fog jönni neki főleg ha már kicsit szőrösödik :)
12/12 anonim válasza:
Nálam 8 évesen kezdődött, mégis csak 14 évesen jött meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!