Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vennétek egy karácsonykor...

Mit vennétek egy karácsonykor 21 hónapos kisfiúnak?

Figyelt kérdés
Bébitaxi, motor, építőkocka, autók, formabedobó, könyvek, plüssök, szerelőjátékok, barkácsgépek, labdák, csúszda, hinta, gyurma, ceruzák, formaigazító vannak...
2009. okt. 23. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló vagyok. Még annyit, hogy már rajztáblát is szerettem volna venni neki hamarabb, csak nem bukkantam rá. Nekünk azért is jó, mert ezt mindenhová magával viheti.
2009. okt. 24. 21:43
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

Kedves utolsó, érdekelne a teszveszes eladó.

Mágneses rajztáblája van a kisfiamnak. Nagyon szeret rajzolni, zsírkrétával, ceruzával egyaránt.

2009. okt. 24. 22:17
 13/17 anonim ***** válasza:

az én fiam is pont 21 honapos lesz karácsonykor:)

o az autokért van nagyon oda, és épít. mivel kockái, lego vannak, konyvek is, a kovetkezo otleteink vannak:

- mese-dvd (nagyon szereti a Thomas-t)

- vonatok pályával, persze, valami egyszeru

- parkoloházat láttam a Tescoban fábol (nem tul drága) autoknak. imád autozni a drága:)

azt hiszem, nagy ajándék lesz a karácsonyfa is, hisz tavaly nem nagyon fogta még fel, mi is ez a nagy felhajtás.

2009. okt. 24. 22:35
 14/17 anonim ***** válasza:

szia! a nyomdakészlet érdekel, ahogy az írásodból kiveszem. Azt egy EMIKE76 nevű felhasználótól vettem, neki szokott lenni. Most jelenleg nincs neki 45 darabos, csak 18-as, de ha felkeresed, s írsz neki, hogy mikor tud szerezni, biztos segít. Nagyon készséges hölgy.

Remélem tudtam segíteni.

2009. okt. 25. 06:54
 15/17 anonim ***** válasza:
társast!Van nagyon jó kicsiknek !A lányom ennyi idős volt mikor vettük neki imádta!A tescoban szokott lenne egy fás társas!Egy nagy müa fa van benne, rajta levelek!A koronája szétnyitható, abba müa bogarak, lepke, katica, kukac való!egyszer az egyik ember húz egy levelet, másszor a másik, és az egyik levél kihúzásánál kinyílik a fa koronája, és kiugranak a bogarak!Nagyon jó móka!És én is még a hintalovat ajánlanám!A lányom 8 hós kora óta nyüstöli az övét!Imádja!
2009. okt. 25. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!Ilyen mint itt a képen!

[link]

2009. okt. 25. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:
nade ebben apró kis dolgok vannak, amiket lenyelhet...
2009. okt. 26. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!