Mit vennétek egy karácsonykor 21 hónapos kisfiúnak?
Figyelt kérdés
Bébitaxi, motor, építőkocka, autók, formabedobó, könyvek, plüssök, szerelőjátékok, barkácsgépek, labdák, csúszda, hinta, gyurma, ceruzák, formaigazító vannak...2009. okt. 23. 22:46
1/17 A kérdező kommentje:
Van golyópálya, fakirakó, óriás dömper, szinte minden...
2009. okt. 23. 23:05
2/17 anonim válasza:
Szerintem amiket leírtál azok közül bármelyik tökéletes lenne, ha nekem ennyi ötletem lenne 11 hónapos fiamnak boldog lennék. Ha rákeresel a napokban millió és egy hasonló kérdés volt.
3/17 anonim válasza:
Legót.Az készség fejlesztő játék és minden gyerkőc szereti.Mindenképpen valami olyat ami a kis agyát megmozgatja játék közben.Fa építő kocka,vagy az a gömb amibe a különböző formákat kell beletenni.
4/17 anonim válasza:
Duplo-t. Mi legalábbis azt fogunk venni akkor 22 hónapos kisfiunknak.
5/17 anonim válasza:
Kedves első válaszoló!Ezek nem tippek voltak a kérdező részéről,hanem ezekkel már rendelkeznek.De hogy a kérdésre is válaszoljak én is a Duplora szavazok.
6/17 anonim válasza:
Kedves előttem választ adó! Az első hozzászóló szerintem teljesen tisztába van azzal, hogy ezekkel már rendelkezik a kérdést feltevő. Ugyanakkor szerintetek nem túlzás ez?
7/17 anonim válasza:
Vegyél Neki toronyórát lánccal:):):)
8/17 A kérdező kommentje:
Mi a túlzás???
Nem értem:(
2009. okt. 24. 15:09
9/17 anonim válasza:
Babafotel,hintaló vagy libikóka vagy hipp hopp zebra,játszó asztalt,bicigli-tricigli,tanuló szék,tanuló kutyus,rajzolással kapcsolatost mágnese rajztábla,sátor,pazzule fa vagy nagy,gyurmázó készlet ami formákat csinál,laptop,telefon,elektromos motor vagy autó,habtapi,bugócsiga.
10/17 anonim válasza:
Az én kisfiam most 28 hónapos és most kapott egy rajztáblát. Mármint egy kicsit amihez van egy toll, s annak a másik végével le is törölheti azt. Nem is drága, összesen 290 forintba került a teszveszen. Viszont imádja. Állandóan csak firkál és letörli magának. Szerintem a te fiadat is érdekelné. Én amikor másfél éves volt vettem neki nyomdakészletet, amit szintén imád. Igaz a keze is szép festékes, de hát az természetesen lemosható. Azt is a teszveszen vettem, 2400 forint volt a 45 részes. Remélem tudtam segíteni. Ha érdekel valamelyik, tudok segíteni, ki árul ilyet. Ezek természetesen teljesen újak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!