Milyen gördeszkát vegyek? És hol vegyem meg?
Figyelt kérdés
Unokaöcsém közelgő 5.szülinapjára gördeszkát szeretne.Még nem tud gördeszkázni,az első próbálkozásokhoz kellene.Decathlon,Hervis,játékboltokban nézegettem,de sehol sem találok vmi még nem nagyon nagy,nem annyira komoly deszkát.Hol lehet kapni szerintetek?2009. okt. 23. 18:10
1/2 anonim válasza:
Én a 6 éves fiamnak a veterán vettem, nagyon szép és 1500 ért. Amúgy egy vagyon. Kábé 10 alkalommal használta és félre is van téve, de a lábát is megerőltette vele, sokáig sántikált. Nem is bánom, hogy hanyagolja,inkább bicajozzon.Így nem bánom, hogy jóval olcsóbban megkaptam.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is jó egy egyszerű deszka vateráról vagy játékboltból aztán majd később ha megtetszik neki ő is rájön hogy érdemesebb egy komolyabbat beszerezni. Szerintem nagyon jó sport, én már 10 éve csinálom és egyszer sem merült fel bennem, hogy abbahagyjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!