Anyukák, segítség! 22 hónapos lányomon szúnyogcsípés szerű pöttyök jelentek meg, közepükben víz szerű hólyag! Mi lehet ez, himlő?
Figyelt kérdés
A doki nem rendel, más különben tőle kérdezném. Az arcán van 3-4, a kezein, tenyerén, lábain több, összesen kb 15-20. A hasán 1. Nem vakarja, nincs láza (37,2 mértem, de ugye az semmi), van étvágya, iszik rendesen. Szerintetek mi lehet ez?
Köszönöm!
2013. júl. 26. 16:12
11/14 A kérdező kommentje:
Én már voltam himlős. Nem szoktunk játszótérre járni. Lehet csak úgy az utcán, vagy a boltban szedte össze. Minden esetre bevisszük, ha felkelt, az a biztos. Maximum jót röhögnek, ha mégsem az a baj. :)
2013. júl. 26. 17:23
12/14 anonim válasza:
Voltatok dokinál? Mit mondott?
13/14 anonim válasza:
Inkább vidd el az ügyeletre és hurrogjanak le ,hogy aggódós vagy mintsem ,hogy valami kicsit nagyobb baj legyen .
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!
Igen, voltunk dokinál még aznap este. Nem tudta megmondani, hogy mi baja, csak annyit, hogy allergiás reakció valamire... Pedig nem kapott semmi újat, mosószer váltás sem történt, fürdető és sampon is ugyanaz...
2013. aug. 2. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!