Valamit elrontottam?
A lányom 5 éves itt volt az egyik rokon kisfiú nálunk és a lányom hibájából beverte a fejét és nagyon sírt a gyerkőc.Én leszidtam a lányomat,hogy miért nem hagyta abba a rángatást pedig szóltam.Meg,hogy nagyot csalódtam benne.A párom ez után haza vitte a gyerkőcöt amíg ki kísértem őket a lányom összefirkálta filccel a távirányítót és váltig azt mondta,hogy nem ő volt hanem a fiú.Én tudtam,hogy mi az igazság és nagy nehezen kibökte,hogy valóban ő volt mert a rokon gyerekkel foglalkoztam.
Nagyon megijedtem mert mindig azt mondom neki,hogy ne hazudjon hanem mondja meg az igazat és akkor nincs bünti.Most meg ilyen orbitálisat hazudott.Félek ez lesz akkor is ha tini lesz.Elég nehéz vele.Sokat hisztizik és mindig árulkodik.Félek,hogy az iskolában nem fognak vele játszani mert nyafogós és árulkodós.Hol rontottam el?
Sajnos nincs lehetőségünk rá,hogy megvegyek neki mindent.Sőt semmit nem kap a gyerek.Két naponta egy csokit vagy cukrot ennyi.
Nem ilyen dolgokért hisztizik ezt megérti hanem hogy miért nem megyünk el valahova vagy miért épp a kereszt fiammal beszélek.Ilyesmi.Féltékeny.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!