Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valamit elrontottam, hogy...

Valamit elrontottam, hogy javítsam ki?

Figyelt kérdés
1 éves fiam szerintem turpiskodik vagy "fél" tőlem...az történik, hogy ha nem látom és valamit elkezd pakolni, kipakolni pld a szekrényt vagy bőröndöt és én elkezdek közeledni, akkor nagy rohanva, sietve eljön gyorsan onnan, mintha ő ott sem lett volna ...egy tiltott helyen pakolás vagy konektor piszkálás alkalmával amikor rászoltam ez megmaradhatott benne? nem kajabálok vele, de őt lehet, hogy mégis érzékenyen érintette????????? mit csináljak????????
2009. máj. 12. 07:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden gyerek ezt csinálj. Tudja, hogy azt nem szabad, de a kiváncsisága erősebb ennél. Ezért ha meglát el akar osonni. Te nem emlékszel, hogy gyerek korodban ilyet csináltál? Én igen. Ezzel nincs semmi gond.
2009. máj. 12. 07:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem, nem emlékszem. :) köszi a megnyugtatást, mert már azt hittem, hogy megijesztettem valamikor valamivel és most fél tőlem :(

:)

2009. máj. 12. 08:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom csak akkor csinálja ezt, ha tudja, hogy rosszat csinált. Ilyenkor természetes, hogy fél egy kicsit a haragodtól, hiszen senki nem szereti, ha mérgesek rá. Akkor lenne baj, ha nem félne, mert akkor nem fogná föl, hogy mi a rossz és mi a jó. Ez a lehető legjobb reakció, mert bizonyítja, hogy okos értelmes, és főképp KIVÁNCSI gyerek.
2009. máj. 12. 09:48
 4/4 anonim válasza:
Inkább örülj, hogy hatásos volt a tiltás, és fél attól, ami veszélyes! Semmi gond, bízz jobban magadban. Ha máskor úgy érzed, hogy harmonikus a viszonyotok és bízik benned, akkor mindent jól csináltál!
2009. máj. 13. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!