3-4 év körüli gyerekkel érdemes elmenni vadasparkba? /Nyíregyházi/.
Dehogy kell ott félni, ez direkt gyerekeknek (is) való.
Nyugodtan menjetek.
Nyíregyi vadaspark minden nyáron kötelező program,1 évesen vittük először.
Semmi félelmetes nincs ott,méga lengőhid sem,az csupán egy sima fahid,csak viszonylag hosszú,onnan látni jópár állatot (zsiráf pl).
Van állatsimogató is,oda mindig kétszer kell visszamennünk.
Megéri elmenni,nem fogtok csalódni.
szerdán viszem 3 évesemet. még sosem volt :)
egyébként a vadasparktól kb 5km-re lakok :)
Szia!
Mi 3 hete voltunk a két fiúnkkal az egyik 1 éves, a másik 3. Mind a kettő nagyon élvezte. A 3 éves most is mondogatja, hogy mit látott ott és nagyon tetszett neki.
Ha a zöld piramisban lévő lengőhídra gondoltál, akkor azon nem kötelező átmenni, az csak egy izgalom fokozására szolgáló valami. Ami nagyon jó egyébként. Ha az állatoknál lévő hídra, az nem leng, hanem fix, de úgy látod róla az állatokat, mintha a szavannán lennél. Biztosan élvezni fogják.
szia. a 6. vagyok
hát akkor én most kitűnök a közegből...nem volt a lányom úgymond elragadtatva. voltak állatok amik tetszettek neki,pl. kisnyuszi, ló, kispipi, teknős, fóka, de nagyobb lelkesedést vártam tőle. nem emlegeti egyébként.
minden évben megyünk,most négy éves a fiam
két éves kora óta végig szaladgálja az egészet,nagyon élvezi.félelmetes lengőhíd?vicces :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!