Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3-4 év körüli gyerekkel...

3-4 év körüli gyerekkel érdemes elmenni vadasparkba? /Nyíregyházi/.

Figyelt kérdés
Akik voltak már kisgyerekkel nem féltek a gyerekek az állatoktól?Meg úgy hallottam,hogy van ott valami lengőhíd,amin nagyon félelmetes átmenni,ez igaz?Ezt amúgy a 13 éves keresztlányom mondta,aki amúgy eléggé félős.Mi 3,5 éves ikreinkkel mennénk jövőhónapba.
2013. júl. 22. 08:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen idös gyerekek kimondottan élvezik és ami a felnötteknek vagy kamasz lányoknak félelmetes, az nekik nem az - kivéve, ha valamelyik felnött elkezdi elöre mondogatni, hogy veszélyes, meg ne félj, stb. illetve ha már beléjük lett nevelve, hogy mindentöl félni kell.
2013. júl. 22. 08:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes, tuti élvezni fogják. A nyíregyházi egyébként is jó hely :)
2013. júl. 22. 08:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell ott félni, ez direkt gyerekeknek (is) való.

Nyugodtan menjetek.

2013. júl. 22. 08:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Évente 2x "kell" mennünk :)!!!Imádják,minden részét,különös tekintettel a lengőhídra! :)Szerintem országunk legszebb állatkertje,természetesen nagyon érdemes elmenni!3 és 5 éves fiainkal babakoruk óta járunk.
2013. júl. 22. 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyíregyi vadaspark minden nyáron kötelező program,1 évesen vittük először.

Semmi félelmetes nincs ott,méga lengőhid sem,az csupán egy sima fahid,csak viszonylag hosszú,onnan látni jópár állatot (zsiráf pl).

Van állatsimogató is,oda mindig kétszer kell visszamennünk.

Megéri elmenni,nem fogtok csalódni.

2013. júl. 22. 12:10
 6/11 anonim ***** válasza:

szerdán viszem 3 évesemet. még sosem volt :)

egyébként a vadasparktól kb 5km-re lakok :)

2013. júl. 22. 23:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megnyugodtam,ment a zöld kezecske mindenkinek:)A 6.válaszolótól kérdezném,hogy milyen volt?
2013. júl. 26. 13:58
 8/11 JnéHN ***** válasza:

Szia!

Mi 3 hete voltunk a két fiúnkkal az egyik 1 éves, a másik 3. Mind a kettő nagyon élvezte. A 3 éves most is mondogatja, hogy mit látott ott és nagyon tetszett neki.

Ha a zöld piramisban lévő lengőhídra gondoltál, akkor azon nem kötelező átmenni, az csak egy izgalom fokozására szolgáló valami. Ami nagyon jó egyébként. Ha az állatoknál lévő hídra, az nem leng, hanem fix, de úgy látod róla az állatokat, mintha a szavannán lennél. Biztosan élvezni fogják.

2013. júl. 26. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:

szia. a 6. vagyok

hát akkor én most kitűnök a közegből...nem volt a lányom úgymond elragadtatva. voltak állatok amik tetszettek neki,pl. kisnyuszi, ló, kispipi, teknős, fóka, de nagyobb lelkesedést vártam tőle. nem emlegeti egyébként.

2013. júl. 26. 23:28
 10/11 anonim ***** válasza:

minden évben megyünk,most négy éves a fiam

két éves kora óta végig szaladgálja az egészet,nagyon élvezi.félelmetes lengőhíd?vicces :-)

2013. júl. 27. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!