Anyukák, ez lehet meleg kiütés?
Figyelt kérdés
Ott a nyakánál a legcsúnyább, ott szokta vakarni is. De az egész háta kiütéses...
Bekentem neki gyógyszertári testápolóval, hátha enyhíti a viszketést. 14 hónapos kislányról van szó.
2013. júl. 15. 12:16
1/11 A kérdező kommentje:
Még annyi, hátha lényeges: nagyon izzadós, nehezen viseli a meleget.
2013. júl. 15. 12:17
2/11 anonim válasza:
Szerintem más, de várd meg más valaki véleményét is. a meleg kiütés az én lányomon apró pöttyös volt itt nem látok pöttyöket. és ő nem is vakarta őket. nem váltottál mosószert vagy valamit?
3/11 anonim válasza:
Ez nem meleg kiütés.Az nem így néz ki.
Azok pici apró pöttyök,amik NEM viszketnek.
Ez valami más lesz.Allergia valamire szerintem.
Vidd orvoshoz,ezt kezelni kell!
4/11 A kérdező kommentje:
Sok kicsi pötty van egymás mellett, csak a kép nem olyan jó minőségű..
Épp ez az hogy nem váltottam mosószert, semmi új kaját nem kapott, semmi változás nem történt.. :(
2013. júl. 15. 12:22
5/11 Mumusan válasza:
Én mindenképp megmutatnám az orvosnak. Márcsak a magam megnyugtatása végett is, ha nem vagyok biztos benne hogy mi lehet.
6/11 A kérdező kommentje:
Ha Mo.-on lennék, én is vinném.. De itt Angliában ránéznek 2mp-re, írnak fel valami krémet és annyi.. nem foglalkoznak az ilyen dolgokkal sajnos :(
2013. júl. 15. 12:46
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki meleg kiütés volt, mert levettem róla a pólót, lemostam a hátát és azóta sokkal szebb! :)
2013. júl. 15. 14:39
8/11 A kérdező kommentje:
Valakinek volt hasonló? Mi vált be rá?
2013. júl. 17. 13:35
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem melegkiütés,az nem viszket.Az ételallergia viszont nagyon sokféle kiütést tudnak produkálni,és azok viszketnek is.Nekem tejallergiásak voltak ikreim.Mikor orvoshoz mentünk a kiütésekkel,én mondtam,hogy a tejre gyanakszom,de azt mondták a bőrgyógyászaton,meg a gasztrón is,hogy szinte biztos,hogy nem az,mert az nem így szokott kijönni/Nekik szinte csak a lábszárukon voltak piros kiütések,némelyik nagyobb volt,és sárga volt a közepe,hegyes.Én a helyedbe mindenképp elvinném orvoshoz.Még mindig ugyanolyan,mint a képen?
10/11 anonim válasza:
Megint az előző vagyok.Eszembe jutott még valami.Mikor a lányai 1 évesek voltak,az egyikükkel korházba voltam,és a sok antibiotikumtól kiütéses lett,az kb így nézett ki mint amilyen képet feltettél,és nagyon viszketett neki.Ő nem kapott mostanába valamilyen gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!