Mennyi idősen fogja már átaludni az éjszakát?
A kisfiam egy éves múlt!
De éjszaka még mindig felkel! Többször is! Ebből egy alkalommal eszik! Nagyon ki merít ez az egész! Napközben pedig a házi munkát csinálom így nagyon ritkán van időn pihenni!
Mikor kissebb volt jobb alvó volt! Mára már van úgy hogy éjszaka fel kel éjfél-1 óra körül és 3ig vissza sem alszik! Van még valaki ilyen helyzetbe!! És van aki volt így?!? Ha igen mikor "nőtte" ki?
A fiam 3 éves múlt és még mindég felébred.Visszakell fektetni és alszik tovább.A lányommal ugyan ez volt.Ö 3 éves korától alussza át az éjjeleket.A fiamnál ez még nem történt meg.El hiszm,hogy kimerítö.Èn már 6 éve nem aludtam át normálisan az éjszakát.....
Csak bele kell szokni. :)
Mellette én dolgozom,háztartás,plussz kert.....
Próbáltam! De addig sír míg nem kapcsolom fel a lámpát! Nem tudom mitől lehet ez! Remélem minnél hamarabb túl jutunk ezen az egészen!
Köszönöm mindkettőtök válaszát! :)
Próbáld mrg,hogy magad mellé veszed.Nekem ez vált be.
Mikor ébred a fiam oda jön mellém vagy épp én megyek hozzá.Van,hogy elég ha vissza fektetem,ha nem többször ébred jön mellém,hogy mind a ketten aludjunk.
Ezt is kinövi.Növéreméknél ugyan ez volt.A fiuk 6 éves korára kinötte! :)
Nekem 5.5 hónapos a kisfiam, de nemrég tettem fel hasonló kérdést! Ő hajnali 2 körül ébredt, és 1.5-2.5 órát maradt fent, játszott....Eddig nem csinálta ezt, felébredt enni v. inni, és aludt is tovább. Kb. 1.5-2 hétig csinálta, mikor rájöttem, h valószínűleg melege van. Na az utóbbi két éjszakát végigaludta, fel sem kellett kelni hozzá, 2x hallottam csak a hangját, de visszaaludt...
Nálatok nem lehet ez, h melege van, megébred, és nem tud visszaaludni? Csak egy tipp, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!