Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Áruljátok már el, hogyan...

Áruljátok már el, hogyan lehet a LEGO-val játszani? A ti gyermeketek tud?

Figyelt kérdés
Nem a Duplo-ról beszélek, hanem pl Ninjago, stb, ami már nagyobbaknak való. Ahogy megfogja, szétesik apró darabjaira az egész. Már az agyvérzés kerülget, mert a gyerek üvölt, hogy nem tud vele játszani. Ezeket csak nézegetni lehet? Legalább 7 ezerért kapta ajándékba ezt a kukába való szemetet...
2013. júl. 12. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

milyen lego az amit ha rendesen összenyomsz akkor szétesik ??????

a 2.5 évesemnek is megy a nagyobb darabokat összerakni a nagyok meg már mindenfélét építetek belőle, nekünk van technik is -- az sem esik szét, meg bionicle -- az sem jön szét

2013. júl. 12. 14:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Valami hülye sárkány, tele forgórészekkel. ( Ninjago)A gyerek, ahogy mozgatná, szétesik. Rendesen összenyomtuk, én sem tudnék vele játszani.... Ilyen car az egész...
2013. júl. 12. 14:43
 3/12 A kérdező kommentje:

Ugyanez:

[link]

2013. júl. 12. 14:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Soha nem volt pénzünk ilyesmire, de ezután, ha lenne sem vennék...
2013. júl. 12. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Add el, vegyetek helyette Duplot, vagy olyat, amivel nem üvölt a gyerek. Ha szétesik, szétesik. Pillanatragasztózni meg nem igazán célszerű. Mennyi idős a gyerek?
2013. júl. 12. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekünk Toy Story-s van, de ugyanez a probléma vele.

Megvan a szemétégető: [link] és a Buzz Lighyear is: [link]

Elég nagy Lego őrültek vagyunk mind, de ezekkel tényleg nem lehet játszani, csak összeépíted és kész, ennyi a játék.

Az autók ugyanilyenek.

Arra jöttünk rá, hogy az a legjobb készlet, ami nem tematikus és nem csak egyféleképpen tudod összerakni. A kreativitás is jobban fejlődik szerintem, ha nincs leírva, hogy egymás után milyen sorrendben kell összeraknod az alkatrészeket, hanem a te fantáziád szerint építhetsz.

6,5 éves amúgy a nagyobbik fiam.

2013. júl. 12. 18:44
 7/12 anonim ***** válasza:
össze kell pattintani gömbcsuklószerűen. tesómnak volt bionicle-je, az legalább is úgy működött. ahol összerakod ott fog hajlani
2013. júl. 12. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsi még hozzá a gyereked. Nem írtad hány éves, de nem lehet túl nagy, ha üvölt amiatt, hogy nem tud vele játszani. Rakd el későbbre.
2013. júl. 12. 19:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen, még csak 5 éves, de engem is halálra idegesít, hogy nem lehet szétesés nélkül arrébb rakni. Szerintem ez kész rablás, ennyi pénzt elkérni ezekért a semmirevaló műanyag vackokért... bár gondolom, a gyűjtőknek megéri...
2013. júl. 12. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
A gyűjtők nem játszanak vele, hanem összerakják, és nézegetik :)
2013. júl. 13. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!