3 évnél fiatalabb gyermeketek mit tud már?
Figyelt kérdés
Mennyi idős?
Az én kislányom 8 hónapos.
Tud már kúszni, tárgyat kézből kézbe ad, állásba felhúzza magát, kéttagú szavakat ismételget pl.ala, aja, ama, buba (mi sem tudjuk mit jelentenek).
11-13 órás éjszakai és 2-3 órás nappali alvásigénye van.
2013. jún. 25. 17:43
1/3 anonim válasza:
Először is nem a kérdésre fogok válaszolni, de egy kicsit rosszul tetted fel a kérdést, ha én most leírnám hogy mit tud a majdnem 3 éves lányom akkor nem igazán sokat tudnál meg arról, hogy más 8 hónapos mit tud. Egyébkét van egy 9 hónapos lányom is, ő már 6 hós korától mészik, kb. 3 hete állt fel és lépeget a bútorok mellett, de még csak 1-2 lépést.
2/3 anonim válasza:
18 hónapos lányom, mondatokban,folyékonyan beszél (már 3 hónapja), számol 10-ig, ismeri a színeket, tud jónéhány mondókát. Ja, és természetesen jár 1 éves kora óta.
Még nem szobatiszta, levest még nem tud kanállal enni :))
3/3 anonim válasza:
Fiam 27 hónapos :D, ő is tud kúszni, kézből-kézbe ad, tud állni is, összetett mondatokban beszél - ragozva.
éjjel 11 órát alszik, nappal 2 órát
Amúgy nem értem, hogy miért nem a "babák" témakörbe írsz - ott van sok 8 hónapos (az lenne az igazi viszonyítási alap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!