Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha nem kemény a kaka mi...

Ha nem kemény a kaka mi okozhatja mégis a fájdalmas hosszan eltartó és végig sírós kakilást tapasztalatotok szerint?

Figyelt kérdés

gasztron, allergológián voltunk

ott nem mondtak semmi előrevívőt

2013. júl. 11. 04:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én 2éves kislányom kb.2hónpja csinálja ugyan ezt.normál állagu a szėklet,mégis ordít.többet vesződik azzal h visszatartsa,mint hogy kinyomná.valoszinűleg pszihés..azt mondtá van aki honapokat de van aki éveket ezzel kinlodik.egyszerűen nem akarja kikakilni.ezt magának kell felfedezni,hogy a kakilás az jo dolog és kell,ha erőlteted,vagy sokat froclizod csak rosszabb,mert jobban rástresszel..nyugalom,sok bíztatás és megértés,majd az idő segít...
2013. júl. 11. 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az utólsó válaszadóval. Az én kisfiam most 22hós, már egy jó ideje megpróbálja visszatartani a nagy dolgait, aztán visítva, vörös fejjel fejezi be a harcot. Az okot én abban látom, h volt kb 2-3 hónap, amikor erős szorulása volt, hiába adtam neki bármit. Most pedig minden kakilásnál előjön a kellemetlen emlék, h ez bizony fájdalmas dolog. Hiába nyugtatom, bátorítom, csak nagyon lassan veszek észre javulást. Egy rokonom kisfia 4 éves volt már, mire egyedül, büszkén kijelentette, h "hát ez nem is fájt". Csak türelem...
2013. júl. 11. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!