Csak az én fiam lesz beteg (torka) ha fagyit eszik?
3éves lesz,de akárhányszor kap fagyit,utána mindig beteg lesz,begyullad a torka.....amúgyis beteges,de ha fagyit eszik mindig...
Már úgy sajnálom,az idén még nem is evett fagyit,de nem merek neki venni,mert akkor megint beteg lesz.Bölcsis,igyis rengeteget hiányzik.De a szivem szakad meg mikor látom hogy más gyerek eszi a fagyit,az én fiam meg "nem ehet"...jó,persze nehogy azt higgyétek soha nem veszek neki,csak elég ritkán kap emiatt.
más gyereke is beteg lesz tőle?Vagy csak az én fiam ilyen "fajta"?Olyan rossz....
ne aggódj az én kislányom 3 éves,és most megbetegedett mert sok hideget evett,ivott mióta itt a kánikula..
most már más kap,mondjuk édesség gyanánt
kinder tejszelet,hűs de nem jéghideg.
Igen pont ezt akartam írni mint a 2.ik!Mivel mi is Apával elég fagyissak vagyunk de a fiamnak is bedurran tőle másnapra a torka(ráadásul mundula műtét előtzt állunk nagyon nem most kéne neki lebetegedni) így a cukiba a csaj aki már jól vágja az ilyen helyzetet ő mondta hogy annak a gyereknek akinek nem szabad csinál tejszínhab fagyit,tölcsérbe belenyomja a tejszínhabot és hogy élménye is legyen a fiamnak,hogy mégis választhat ő is fagyit így megmondhatja,hogy melyik színűről kér gyümölcsöt!Így néha egy-*egy eperszemet,citromkarikát kap a hab tetejére,és akkor így ő is nyalja a "fagyit" nincs csalódás!!
3 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!