Vajon megszól a többi anyuka, amiért a fiam mezítláb játszik a játszótéren?
Nálunk is szinte az összes gyerek mezítláb van kicsik nagyok,sőt a szülők nagy része is.:)
A lányom első dolga mikor beértünk a játszóra hogy veszi le a lábbeliét! Senki nem szólt még meg ezért,de nem is tenné zsebre ha "beszólna"!:D
Mi is mezítláb vagyunk. És mindig látok más gyerekeket is.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Egészséges és kényelmes.
Most komolyan? MIért foglalkozol mit szólna a többi anyuka??
Ha nektek ez a jó, mást ez nem zavar, akkor kit érdekel, hogy valaki hümmög-e? :-) Én mindkét fiamnak engedem, hogy mezitláb legyenek, sőt van, hogy én is csatlakozom hozzájuk. :-)
Örülj neki, hogy szeret mezítláb lenni! A fiam is ilyen volt, és már iskolás, de most is mezítláb menne mindenhová, ha hagynám. Nyilván persze aszfalton a városban nem, de a kertben, és bárhol, ahol nem aszfalt van járjon csak cipő nélkül, szuper egészséges.
Nekem épp az a furcsa (bár nem „szólom meg őket” ezért :), hogy vannak gyerekek, akik sikítófrászt kapnak, ha szandálban hozzáér a lábukhoz egy fűszál, vagy szülők, akik nem engedik mezítláb lennni a gyereküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!