Felülnétek kabinos óriáskerékre két éves
kisgyerekkel?
Én mai napig emlékszem h 5 évesen felültettek egy ilyenre. Én annyira féltem h a mai napig nem mertem ilyenre felülni. :D :D De ez én vagyok, és az is lehet én vagyok csak ilyen defektes :D :D
Szóval ez jó kérdés. Minden gyerek más. Én elvinném megmutatni neki közelről és elmagyaráznám h mit szól hozzá. Elmondod azt is h egész magasra fogtok menni de félni nem kell mert nagyon jó móka és messzire elláttok majd. Elbolondítod majd. Hátha bejön.
Arra is emlékszem h én már akkor nem akartam felülni mikor közelébe értünk. Szóval én a helyedben ezt tenném. :)
2013. júl. 3. 22:39
Én, nem ülnék fel. Egyszer a vidámparkban felültünk az óriáskerékre és szó szerint pánikba estem és meg kellett állítani valahogy vissza húzták és kiszálltunk. Azt hittem már nem félek a magasban. Nem tudom egy 2 éves kislány, olyan pánik rohamot kaphat, hogy utána ki tudja, hogy dolgozza fel, hogy tudja feldolgozni. Szerintem veszélyes, ülj fel a pároddal, ha szeretnél, rá meg addig vigyázzon valaki.
2013. júl. 3. 22:41
én biztos nem vittem volna 2 évesen a lányomat, mert nekem félős volt, és nem tudsz leszállni róla..egy életre elveszed a kedvét akkor...sztem majd jövőre..nekem most lesz 3 éves, és most már mérföldekkel jobban bír mindent, mint fél évvel ezelőtt...
2013. júl. 3. 22:43
én sem vinném.Bár én magambólinduok ki,már 5 méter magasan rosszul vagyok.
2013. júl. 3. 23:01
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazatok van! Tényleg az a legrosszabb, hogy ha bepánikol, akkor is azt a kört végig kell várni, amíg leérünk. Azt hiszem, elhalasztom arra az időre amíg ő is el tudja dönteni, hogy fel szeretne-e ülni.
2013. júl. 3. 23:05
e ismered a lányodat, ha nem élős miért ne? Épp most ültek fel ismeröseim pár napja egy 1 éves és egy 3 éves gyerekkel, az 1 évest természetesen nem nagyon érdekelte a 3 éves nagyon élvezte, igaz ö síel is több mint egy éve mű pályán, de a rendes sí pályán is felvonózott simán.
2013. júl. 3. 23:08
8/10 A kérdező kommentje:
hú, az nem semmi...bátor gyerekek. az én lányom ennyire nem bevállalós sajnos egyelőre :-)
Mi voltunk ezen, ez teljesen más, mint a Vidámparkos, amin még én is f.stam, pedig nem vagyok ijedős.
Ez teljesen zárt és semmi félelmetes nem volt benne, ez után azt mondanám, hogy megpróbálható. A kabin is tágas, mi nemrég külföldön egy sokkal szűkebben voltunk.
2013. júl. 12. 13:26
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez jó hír...még gondolkozom rajta, de azt hiszem várok vele egy évet.
Kapcsolódó kérdések: