Strand kérdések?

Figyelt kérdés
:).A kérdésem az lenne, hogy 24 hónapos kislányomnak karúszót vagy úszógumit vegyek holnap. A másik kérdésem pedig, hogy hány órakor szoktatok lemenni a strandra, alvás után, vagy ha nem akkor hogy altatjátok a strandon a gyereket. Köszönöm szépen a segítséget.

2013. júl. 1. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Úszógumit!

Mi alvás után mentünk tavaly, legalább már nem volt 40 fok,és nyugodtan tudtak aludni a szobában. Volt hogy néha lementünk délelőtt is egy kis időre.

Idén is így fogjuk csinálni.

2013. júl. 1. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem vennék egyiket sem. Majd úgyis adja magát, hogy mit szeretne. Én 2.5évesemnek egyik sincs, mert jobban szereti, ha úszik velünk (mármint hogy alulról tartom) Minden zavarja, amit ráteszek. Reggel szoktunk menni 9-10felé érünk ki, a félsátorban alszik és utána 6felé jövünk haza. Ha nem alszik el, akkor 4felé indulunk és akkor a kocsiban alszik hazafelé.
2013. júl. 1. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Mármint 4felé indulunk haza. Délután nem szeretek strandra menni, mert akkor már nincs hely ahova leülhetnénk-
2013. júl. 1. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Úszógumit, amibe bele lehet ültetni. A kislányom 2 és fél éves múlt, eddig az volt neki, idén már kap karúszót és úszómellényt is. Strandolni nem szoktunk, a Balcsira megyünk fürdeni 2x ( egész napra), valamint nyaralni is ott fogunk, 6 napot, illetve 3-at töltünk majd lent. Ő elaludt fürdés közben :) De láttam olyant, aki árnyékos helyen felhúzta a strandsátrat, ott is tudnak aludni :) Valamint a kislányom fürdés után megtöröltem, majd letettem a pokrócra. Magára húzta, és el is aludt :)
2013. júl. 1. 12:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :). Mindenkinek nagyon szép nyarat kívánok.
2013. júl. 1. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Köszönjük :)
2013. júl. 1. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nektek is :)
2013. júl. 1. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is beülős uszógumi van, de ő is jobban szeret ölben lenni, mint az úszógumiban.

Mi még nem voltunk strandon, de lehet a hétvégén eljutunk, 23 hónapos a lányunk. De mi mindenféleképpen reggel megyünk majd, mert a legközelebbi, normális strand 30 km-re van tőlünk, és nálunk a déli alvás délután 3-kor kezdődik. Alvás után már nem lenne érdemes menni. De így ha reggel megyünk, akkor bízom benne, hogy délre, mire nagy meleg lenne, addigra a pici is elfárad és elszundít majd a sátorban. És mielőtt haza mennék még délután játszunk a vízben. Legalább is ez a terv.

2013. júl. 1. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:

2 évesnek már szerintem nem célszerű a beülős. Hamis biztonságérzetet ad, a gyerek könnyen kiborulhat belőle, ugyanakkor mozogni benne nem lehet normálisan.

Nekünk van karúszó és úszógumi is, felváltva használják a lányaim. Ha a sekély vízben játszanak, pl. homokoznak a Balatonban, akkor jobb a karúszó. Viszont amikor megyünk úszkálni a mélyebb vízbe, ahol már nem ér le a lábuk, akkor az úszógumit jobban szeretik.

Nálunk a strandolás egész napos program. Délelőtt megyünk, és csakis fa alá telepedünk, ahol folyamatosan árnyék van. Simán elalszanak a strandon, a pancsolás kellőképpen kiszívja őket. A zajok nem zavarják őket, sosem altattam néma csöndben őket.

2013. júl. 1. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!