Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nincs lemaradva az unokaöcsém?

Nincs lemaradva az unokaöcsém?

Figyelt kérdés

Március végén volt 2 éves de még pelusos.

Este és délben elalvás előtt még tápszert eszik,mostanában már elég sokat beszél azzal szerintem nincs is gond, most jön a kistesó és kérdeztem,hogy nem akarják-e szobatisztaságra szokatni és mondták,hogy nem erőltetik.Mostmár leveszik róla a pelust mert nagyon meleg, de nincs elő véve a bili,elvan téve,szóval nincs szem előtt,nem mondják neki,hogy rákell ülni ha jön a pisi stb.

De pl. a kajálásban meg már nagyon korán engedték,hogy egyedül egyen,meg hadják egyedül öltözködni,abban nagyon ügyes...Van egy másik gyerkőc a családban pár hónap van köztük,de ő már nem tápszeres... és nem is nagyon halottam olyat,hogy 2,5 évesen még tápszert egyen a gyerek normál kaja mellett.

Szerintetek?

2013. jún. 28. 20:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A tápit egy korábbi kérdésem miatt kérdezem.. mert ott rögtön mindenki elájult,hogy 2,5 évesen még ezt eszi és,hogy milyen rossz szülei vannak,pedig ez egyálltalán nem igaz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2013. jún. 28. 21:25
 12/14 djudit ***** válasza:

Nincs lemaradva. Lehet, hogy már nem muszáj tápszert innia, de ez neki jó élmény, és a szülei ezt nem vonják meg tőle, csak azért, mert más, nem így csinálja, gondolja. Ügyes, hogy már sokat beszél, egyedül öltözik. A bilizéssel sincsenek elkésve.

Hidd el nagyon nehéz szülőnek lenni, kicsit könnyebb, ha a családtagok segítenek, főleg, ha közben nem kérdőjelezik, kritizálják meg a szülők döntéseit ;)

2013. jún. 28. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Már írtál ki egy kérdést arról, hogy a 2,5 éves még tápszert eszik, ugye?

Akkor is leírtam, hogy semmi baj, hogy 2,5 évesen tápszert kap. Kislányom 3 évesen még mindig tejitalt iszik.

Semmi közöd hozzá, hogy kap-e tápszert vagy nem. Nem veszélyeztetik a szülei azért mert tejitalt kap. Ennyi idősen simán kaphat még tejitalt, 3 éves korig ajánlják. De te inkább kibeszéled a rokonodat vadidegeneknek. Gratulálok!

Egyébként nincs lemaradva az unokaöcséd.

2013. jún. 28. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Most olvastam a kommentedet. Nem mindenki akadt ki. Olvasd el jobban a válaszokat.

2013. jún. 28. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!