Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig koszmosodott gyereked...

Meddig koszmosodott gyereked feje?

Figyelt kérdés

3,5 éves a fiam és meg mindíg koszmos a feje néha! Babának elégge koszmos volt, de ilyen korban azt hittem màr nem lesz neki ilyen. Valamit nem jól csinálok vagy mit kellene csinálni, lehet megelőzni?

Van egy 11 hónapos tesoja nála nem áll fent ez a gond!

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 28. 07:17
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem 3 fiam van, a 3. kisfiamnak volt koszmós a feje, azt se tudtam, mit csináljak. aztán kipróbáltam, hogy babaolajoztam, úgy hagytam éjszakára, és másnap átfésültem. elmúlt, azóta sem olyan. Minden nap fürdés után átfésülöm.
2013. jún. 28. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Kislányom 3 éves, nála is most vettem észre, hogy van egy kis koszmó a fején. Kérdeztem a dokit, azt mondta, hogy teljesen normális. Én Babe koszmó elleni samponnal mostam a haját, amikor baba volt és még maradt belőle. Azzal mostam meg most is és elmúlt.
2013. jún. 28. 08:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Az bármikor előjöhet, még felnőttkorban is.
2013. jún. 28. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon volt koszmós a feje. Most 2,5 évesen vettem észre koszmót 2-3 helyen. Beolajoztam, kifésultem és kimostam a haját. Arra jottem rá, hogy a Baba sampon nem volt jó neki, váltottunk Jhonsonsra és az bevált. Lehet, hogy nálatok is nem jó a sampon.
2013. jún. 28. 10:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ezek szerint ez nem csak babaknal fordul elő, én is olaj fesules mosás módszerrel szoktam neki leszedni, csak gondoltam hogy ennyi idősen màr nem lesz neki, de úgy látszik ő ez a típus!

2013. jún. 28. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!