Megvettétek már a téli kabátot-nadrágot/síoverállt a kicsinek vagy én vagyok ilyen hanyag?
Én megvettem minden téli cuccot, bakancsot, esőkabátot, télikabátot, 3 overallt, sapkát, kesztyűt, harisnyákat, vastag pulóvereket. Nem azért, mert annyira aggódós vagyok, hanem azért, mert túlnyomórészt turkálok, illetve tezveszezek, és ha láttam egy darabot, megvettem:)
Nem maradtál le még semmiről:)
Tavaly mi is ilyenkor vettük meg. Kb. ekkorra (októberre) sejtettük, hogy mekkora méret kell, hiszen még pici baba (6 hónapos) volt, nekünk sem volt még rutinunk a téli ruha vásárlásban.
Az idén tavasszal viszont a nagy téli leértékeléskor bevásároltunk: 2 téli dzsekit és egy overallt vettünk. Ezt a tavaszi bevásárlást esetleg ajánlom neked is! Nyilván most meg kell venned az ideit, de tavasszal nagyon jó leárazások vannak. Mi egy nagyon drága, márkás bababoltban vettünk tavasszal pl. 2 db vagány téli dzsekit a fiamnak összesen 4-4000 ft-ért, és síoverallt 3000-ért. A Tescoban nem láttam ilyen olcsón. Szóval majd érdemes szétnézni február körül is legközelebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!