4 éves kisfiúnak mit vegyünk születésnapjára? 10-15000 ft körül?
mondjuk egy plüss állatot 2000ft-ért a maradok 8-13 ezret meg félre rakjátok a későbbi neveltetésre vagy szükös időkre...
de tényleg ha a 4 éves fiatoknak max 15 ezerért akartok ajándékot venni akkor amikor modnjuk 18 lesz mit adtok neki?
Mi a szintén négyéves ikerfiainknak Transformers Mentőbotokat kaptak gyereknapra, imádják azt a mesét. (igaz csak a héten érkezett meg, mert Mo-n nem lehet kapni, csak rendelésre érkezik, így elég sokat csúszott az ajándék) 4 darab közül lehet választani, kettőt megkaptak. Nyáron lesz a szülinapjuk, akkora megkapják a másik kettőt is.
Innen rendeltük:
Karácsonyra Imaginext sárkányvárat kaptak mindenféle kiegészítővel, lovagokkal, sárkánnyal, stb.
Az én fiaim amúgy tűzoltómániásak, így ennek is nagyon örültek:
És a Lego nálunk is nagy sláger, most épp a nagyszülőket nyúzzák egy kórházért. :)
Kedves Kérdező,
én pedig valamilyen játékos fejlesztőre gondoltam.
A LOGICO PRIMO (Tessloff-Babilon Kiadó oldalán tudsz a legkedvezőbb áron rendelni) és a LÜK BAMBINO (Dinasztia Kiadó) kiadványai nagyon jók és pont az ilyen életkorú (óvodás) gyermekeknek valók. Játékok, de tanulás is egyben.
Az alapkeret ára Logico: 2.500 Ft körül, LÜK is hasonló, a feladatlap csomagok LOGICOnál drágább, de 32 oldalas (1600 körül), LÜK 520 Ft alapár, de a konyvevo.hu oldalon 385-ért is lehet ebből rendelni.
Egyféle ilyen képességfejlesztő játékból keret+ pár lapcsomag olyan 6-7 eFt-ból kijön és tényleg sokáig játszható, hasznos, értelmes elfoglaltságot jelent.
Esetleg roller, közös kirándulás (1 napos hajókázás pl a családnak a nagy napon egy ebéddel vagy egy közös fagyizással)?
A játékoknál és a kirándulásnál is én inkább a közös élményre helyezném a hangsúlyt.
A logicot ismerem az oviból,tényleg nagyon jó ötlet.Családi összejövetel nálunk lesz,jó idő estén kint,sütés,főzés,focizás,lufik stb.itt lesz az egész család.Után héten megyünk nyaralni a Balcsira.
Köszönöm az ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!