Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy tud egy anya ennyire...

Hogy tud egy anya ennyire csökött agyú lenni?

Figyelt kérdés

Barátnőm kislánya ugyan annyi idős, mint a mi lányunk. Az ő lányuk szombat óta lázas, hányt, megy a hasa. Voltak már vele az ügyeleten, gyermek orvosnál. Valamilyen vírus fertőzése van, ráadásul a száját elharapta belül, ami felül fertőződött.

Ma délben felhívott, hogy nem e tudnék pelenkát vinni nekik, mert 3 db van, megy a hasa a kicsinek, de fizuig 2eft-juk van. Mivel nekünk rengeteg van itthon, így vittem egy nagy csomaggal. A gond nem is ez, hanem az, hogy megkérdezte, hogy miért nem vittem el a lányunkat, mert akkor medencézhetett volna együtt a két lány. Mondom azért, mert nincs biciklis gyerekülésünk, délben meg nem indulok el babakocsival a 40 fokban. Azt már nem tettem hozzá, hogy nyilván nem viszem olyan helyre, ahol beteg gyerek van, hogy az enyém is elkapja...

2013. jún. 18. 22:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Csökött agyú vagy Te kérdező,és mégis milyen barátnő vagy,hogy így beszélsz a barátnődről.Nehogy már így beszélj róla csak mert feltett egy kérdést,te pont az olyan anyukák közé tartozol akiket jó messzire elkerülök,beképzelt azt hiszi mindenkinél jobb,és nem őszinte a barátnőjével sem.Komolyan hatalmas bűn,hogy ezt megkérdezte a barátnőd akasztást érdemel érte...
2013. jún. 19. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Na,azért nem kell leharapni a kérdező fejét! Ki az aki még soha nem gondolt hasonlóakat barátról, rokonról? Jaj, ugyan már. Ne legyünk már álszentek.
2013. jún. 19. 11:48
 13/16 A kérdező kommentje:

Lesz@rom a véleményeteket akik kritizálni, meg bunkóskodni jönnek ide. Nem vagyunk gazdagok, sőt! Csak ha tudom, hogy a gyerekem naponta kb 5 pelenkát használ, akkor egy hónapra nem 50db-ot veszek... Amúgy szívesen elvittem nekik, mert szeretem a kislányt, és nyilván nem fogom elkérni a szaros 2300ft-ot sem. Ha nektek ez öndicséret, akkor legyen az! Rohadtul nem érdekel. És igen, én vagyok a szuper anya, a mindenben legeslegjobb, hát persze! :)

Agyatokra ment a hőség, vagy mi?

Ti szerintetek jobbak vagytok nálam? Ismeretlenül hordtok le... Akkor??? Törődjetek inkább magatokkal, vagy a családdal. Pihenjetek egyet, hátha máskor jobb kedvetek lesz...

2013. jún. 19. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező ezt remélem magadnak írtad,mert ugyanis te vagy felháborodva,álszent nem vagyok,de kétszínű sem,őszinte vagyok az emberekkel főleg azokkal akik fontosak nekem,ennyit erről.
2013. jún. 19. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtál már azon, hogy mi értelme volt egyáltalán feltenni ezt a kérdést?
2013. jún. 19. 14:48
 16/16 zabmester ***** válasza:

Tudnám, hogy mégis min vagy kiakadva... Őszintén szólva, azt sem értem, miért jöttél ide a barátnődet szapulni. Feltett egy kérdést, te meg legjobb belátásod szerint azt mondtad neki, hogy nem, bár nem a valós problémára hivatkoztál - hiszen mondhatta volna azt is, hogy gyertek vissza késő délután, akkorra vajon mit találtál volna ki? Elég lett volna neki annyit mondani, hogy nem mentek, többek közt azért, mert beteg a gyereke, nem szeretnéd, hogy a tiéd elkapja. Ezzel le lett volna tudva az egész.

Most komolyan, ennyire felháborító kérdés volt részéről, hogy miért nem vitted el a te gyerekedet hozzájuk? Ha nem lett volna beteg a gyereke, akkor is így kiakadsz a kérdésén? Mert hogy neki azt mondtad, meg itt is azt írtad, hogy az is bőven elég, hogy délben nem viszed babakocsiban a gyereket. Szóval, ha nem beteg a gyereke, akkor is így felhúzod magad a kérdésén? Gondolom nem. Tehát mégis az volt a fő probléma, hogy beteg a gyereke. Akkor neki ezt miért nem lehetett megmondani?

2013. jún. 19. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!