Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel fertőtlenítitek a...

Mivel fertőtlenítitek a gyerekpancsoló vizét?

Figyelt kérdés
eddig neomagnol tablettát tettünk bele. Lehet kapni valami folyadékot, vagy port nagyobb kiszerelésben?
2013. jún. 18. 20:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

semmivel!!

Szerintem nem kell ennyire óvni a gyereket..

A fürdővizét is fertőtleníted??

2013. jún. 18. 20:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Felfújható medencére gondolsz?

Nekünk az van, sima csapvizet teszek bele és már mehet is bele.

Naponta cserélem.

2013. jún. 18. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel. Csak vigyázok nehogy a kutya bemásszon mellé :)
2013. jún. 18. 21:00
 4/13 Kerria ***** válasza:
Ugyanazt teszem, amit a 2-es hozzászóló.
2013. jún. 18. 21:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Felfújható medence igen, de nem tudom cserélni miden nap, mert 2m X 3,5 méteres, több száz literes. 3-4 naponta cseréljük. Azért köszi a "hasznos" válaszokat.
2013. jún. 18. 21:24
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Bocsi az off ért, de szerintem a válaszolóknak a kérdésedben kiírt "gyerekpancsolóra" nem egy 2 X 3,5 méteres több száz literes medence ugrik be...

Irigyellek, hogy nálatok ekkora a gyerekpancsoló...

Amúgy a kérdésedre a válasz, ha jól emlékszem, még az Auchanban is lehet kapni vegyszereket, meg bárhol, ahol ilyen nagy méretű medencéket árulnak. vannak speciális uszodatechnikai boltok (google a barátod) :)

2013. jún. 18. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

A mi "gyerekpancsolónkba" szerintem max. 10-12 liter víz megy bele.

Több 100 liter már felnőtteknek való kerti medence.

2013. jún. 18. 22:08
 8/13 Kerria ***** válasza:

Így van, babapancsoló alatt valóban nem ekkorát értettem, ekkora a családi medencénk.

Mivel ebbe sok víz fér, természetesen nem naponta cseréljük. Lehet hozzá fertőtlenítőt, meg algaölőt kapni ezeket használjuk.

2013. jún. 18. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:

ha 3-4 naponta cseréled akkor nem kell fertőtleníteni csak takard le fóliával éjszakára.

ha meg nem akarod cserélgetni akkor menj el úszodatechnika szaküzletbe, ott lehet kapni mérőket és hozzá tablettákat. így pontosan be tudod állítani a medence vizét.

milyen mély? miénk kicsit nagyobb, 160mély, mi nem cseréljük le, lúgot, savat, és tablettát használunk, tavasszal meg vagy 50l hipót öntünk bele, hogy kiegyenlítsük, de folyamatosan mérjük, épp múlt héten vettem kis mérő műanyagot meg hozzá tabikat, 1000.-.

megbízhatóbb így

2013. jún. 18. 22:43
 10/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

jó hülyén fogalmaztam, szóval azt akartam írni, hogy mielőtt bármit beleteszel, mindig ellenőrizd a medence vizét, akkor pontosan fogod tudni mi kell bele. az uszodatechnika üzletben mindent elmondanak és mindenféle tablettát, löttyöt adnak :)

2013. jún. 18. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!