1/5 anonim válasza:
Ameddig a szülő meg a gyerek akarja.
2/5 anonim válasza:
Altatás sose volt nálunk, volt az esti rituálé és kész, vagyis az még most is van. Este hét közben olvasás van ami most már nem feltétlenül mese, hanem az éppen aktuális könyvből van olvasva (most Harry Potter :)), most negyedikes a fiam, hétvégén van mese, vagy film nézés, de csak egy és szülővel, elég nehéz filmet választani ami nekünk sem unalmas, de már ő is megnézheti...
3/5 anonim válasza:
Minket a szüleink soha nem altattak, alsó tagozatban szűnt meg valamikor a mesemondás. Én még altatom a 3 éves kisfiamat, mese még jó sokáig lesz. :)
4/5 anonim válasza:
6 éves koráig igényelte a lányom az elalvás előtti mesét. Mese után betakartam, puszi, és jóéjt, őt nem kellett este altatni. Amikor iskolás lett, olyan fáradt volt esténként, hogy miután elmesélte a napját, már aludt is. :)
A kisfiam 2 éves, őt még nem köti le más mese, csak ami róla szól, az ő napjáról. Viszont őt altatni kell, ha nem vagyok mellette, míg el nem alszik, akkor sírdogál. Nem tudom, vele hogyan alakul majd.
5/5 anonim válasza:
4 éves kisfiam van. Még altatom, illetve mellette kell maradnom, amíg el nem alszik. Mese minden este van, én olvasok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!