Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két évesnek milyen közlekedési...

Két évesnek milyen közlekedési eszközt?

Figyelt kérdés

Már van egy kismotorja a mamánál és itthon valami hasonló:

[link]

A kismotrot nagyon szereti, szépen hajtja magát vele. A háromkerekűt nem nagyon használjuk, mert én nem szeretem. Úgy kaptuk, magamtól nem vettem volna meg.

Most azon gondolkodom, hogy szülinapjára is valami járművet vennék. Szóba került a háromkerekű roller, a futóbicikli és a hagyományos kisbicikli pótkerekekkel. Szerintetek melyik lenne jobb?

Esetleg valami más szülinapi ötlet?

2013. jún. 11. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

nálunk a 2 éves szülinap előtt kapott futóbiciklit és azóta is angy sláger- jobban fejleszti az egyensúlyérzéket, mint a háromkerekű vagy az eggyel nagyobb méretű motor.

3. szülinapja előtt állunk, most rollert fog kapni (kétkerekűt).

A pótkerekes kisbiciklit én még korainak tartom, talán 3 éves kora körül. A képen látható babataxi-szerűt pedig már szerintem kinövi lassan.

Futóbicikli a nyerő :)

Szép napot:

2013. jún. 11. 14:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Tanulóbicikli.hu

Szerintem ez a legjobb!!

2013. jún. 11. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Lányom futóbiciklit kap a 2. szülinapjára.
2013. jún. 12. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. jún. 14. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!