Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amerikából hogyan tudok...

Amerikából hogyan tudok Fisher Price játékot rendelni?

Figyelt kérdés
Ezt szeretném Amerikából megrendelni [link] mert Magyarországon egyáltalán nem árulnak ilyen jellegű Minnie és Mickey termékeket, pedig a lányom teljesen odavan értük. Sajnos az angol tudásom az elmúlt pár év alatt teljesen feledésbe merült, így nem igazán tudtam rájönni, hogy lehet-e egyáltalán magyarországi szállítást kérni :-( Tudna valaki segíteni?
2013. jún. 9. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam, de regisztrációnál csak Usa vagy Canada lehetséges. :( Megnézem neked máshol, esetleg E-bayen nézted?
2013. jún. 9. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Pl. /ez angol oldal/. [link]
2013. jún. 9. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb küldi Magyarországra is és írja a postaköltséget is. Ha segítség kell írj nyugodtan.
2013. jún. 9. 15:36
 4/9 A kérdező kommentje:

E-bay-en néztem már, de nem ugyanezt nem találtam meg. Viszont ezen a linken, amit küldtél találtam egy másikat, ami nagyon tetszik. Az a lényeg, hogy Minnie egér legyen egy kisautóval :-)

Szóval tetszik, csak mivel Angliáról van szó, egy kicsit drágább, úgyhogy még nézelődök, hátha találok olcsóbban is. Nagyon köszönöm, hogy írtál, hálás vagyok érte, lehet, hogy még igénybe veszem a segítséged :-)

2013. jún. 9. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Kb. milyen árban szeretnéd? Nézegetek neked hátha találok.
2013. jún. 9. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Ilyen van az ebay.de oldalon is, nem tudom mennyire hasznos ez az info neked, viszont lehet hogy olcsóbb a postaköltség mint az Usa-ból.
2013. jún. 9. 19:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Tündériek vagytok, ahogy segítetek nekem, nagyon köszönöm! :-)

Ezt néztem ki az angliai oldalról:

[link]

Az amerikai oldalon 10 dollár volt, itt egy kicsit drágább, de már elkönyveltem, hogy postaköltséggel együtt biztos lesz majd 4000-5000 Ft. A német e-bay oldalt is megnézem, mert ott ráadásul ismerőseim is vannak. Jó ötlet! :-)

2013. jún. 9. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Tesco-ban is érdemes nézelődni, mert karácsony előtt én ott vettem Mickey egér játszótere szetteket, és volt autós szett is (Mickey, Minnie, Donald, Goofy). Minnie egeres autót a vaterán vettem 900 Ft-ért, így néz ki:

[link]

Minnie egérrel együtt volt.

2013. jún. 10. 15:31
 9/9 A kérdező kommentje:

Ezért az autós Minniért, amit belinkeltél, egyszerűen rajongana a kislányom! :-)

A Vaterán állandóan fenn vagyok, gyerekruhát szinte csak onnan rendelek, de ilyen játékot még nem láttam ott, pedig úgy érzem már minden létező szókombinációra megpróbáltam a keresést. Játékot viszont nem szeretnék használtat venni, a gyerekruha az más. Mindenesetre köszönöm mindenkinek még egyszer a hozzászólásokat és a segítséget! :-)

2013. jún. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!