Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon kirívó eset a lányom...

Nagyon kirívó eset a lányom azzal hogy 2 évesen reggel és este cumisüvegből issza a kakaót? Ez meddig megengedhető?

Figyelt kérdés
Napközben itatópohárból iszik.
2013. jún. 7. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kirívó, én is sokáig ittam cumisüvegből este a kakaót, a mai napig emlékszem rá (voltak is belőle botrányok, mert apám már elvette volna, de anyám hozta be titokban az ágyba).

Arra viszont nagyon figyelj, hogy este mosson fogat. Nekem sajnos emiatt az első tejfogaim kis fekete csonkok lettek, és már piciként is több lyukas fogam volt.

2013. jún. 7. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Kislányom másfél éves kora óta szépen iszik pohárból, ill.ha megyünk valahova, csőrös poharat viszünk, de este a gyerektejet cumisüvegből kapja. Ez nálunk egy rituálé, ami fontos az ő kis életében. 3 éves lesz.
2013. jún. 7. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 2 éves,reggel este abból issza a kakaót,pontosabban már nem rakok bele kakaót,sem cukrot,csak simán meleg tejet,észre sem vette a különbséget:) ez neki egy rituálé,majd kinövi.viszont arra ügyelek,h az esti fogmosás ilyenkor van,miután megitta a tejet.
2013. jún. 8. 12:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Az a helyzet, hogy egyszer már megpróbáltam, hogy legalább itatópohárból igyon reggel és este is, de két napig egy cseppet sem volt hajlandó inni. Így inkább visszaadtam neki a cumisüveget, nem akartam tovább "kínozni".
2013. jún. 8. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:

A lányom 3.5 éves koráig itta cumisüvegből, napközben sima poharat használtunk. Egyszer csak magától elmaradozott a cumisüveg és helyette szívószálat kért a poharába.

Szerintem addig igya, ameddig jólesik neki, felesleges leszoktatni. 4-5 évesen már lehet hogy saját maga fogja cikinek érezni, mert már ő is tudja hogy nagy hozzá.

2013. jún. 8. 16:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Lànyom 4 èvesen a tèlapònak adta, hogy vigye el egy olyan kisbabànak akinek nincs. Osztàlytàrsa 8 èvesen mèg cumisuvegbol issza a tejet na ez dùrva!
2013. jún. 10. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!