Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4-5 vagy több kisgyemekesek!...

4-5 vagy több kisgyemekesek! Milyen körülmények között éltek?

Figyelt kérdés
Milyen házban laktok ,van-e minden gyereknek külön szobája, dolgoztok -e a gyerekek mellett ,tudtok-e sporolni a gyerekeknek egyetemre stb..
2013. jún. 5. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesómról tudok írni.

Jelenleg GYET-en van, ami 25.650 Ft. A férje dolgozik, kb. 150.000 Ft-ot keres, de ez a maximum.

Szocpolos házban laknak, ahol 2 kicsi és egy nagy szoba van, tehát nincs külön szoba minden gyermeknek, 4 fiú és egy kislány van.

Hónapról hónapra élnek, de tisztességesen, félretenni viszont nem tudnak. Amúgy tartanak sok állatot, kecskét, nyulat, tyúkot stb.

2013. jún. 5. 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy barátnőmről tudok írni. Ők egy 2,5 szobás panelban laknak, egyelőre mind a 4 gyerek egy szobában van. A legkisebb még nagyon kicsi, így az anyuka gyeden van vele, az apuka nagyon sokat dolgozik. Hogy tudnak-e egyetemre spórolni, azt nem tudom (mi sem tudunk, pedig nálunk csak kettő van), de elég jó anyagiak között élnek, szép nagy autójuk van, és a gyerekek gyönyörűek, mindig szépen vannak felöltöztetve, és összességében nagyon jól, sok szeretetben nevelik őket.
2013. jún. 5. 13:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan még csak most jön a 4., de talán így is tudok nyilatkozni. Dolgozunk mind a ketten, Van annyi szoba, hogy mindnek legyen sajátja, de a 2 fiú együtt alszik, a lány pedig külön (ők választották így, majd ha nagyobbak lesznek nyilván külön "költöznek") Jelen pillanatban, amíg dolgozom én is, 550ezer Ft körül van a család nettó bevétele (a 4. születése után ez olyan 500e Ft lesz kb). Másfél éve havi 150e Ft megy külön számlára, ahol gyűjtögetünk szépen lassan. Nem hiszem, hogy 4 (kis)gyerek annyival többe fog kerülni.

Megvan mindenünk, amire szükségünk van (az is amire nincs)

Kertes házunk van. Gyümölcsöket, és pár zöldséget termesztünk magunknak.

2013. jún. 5. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Kertes házban lakunk, 5 szobánk van. 4 gyerekünk, de a lányom (21 éves) már külön él. Így a 3 kicsinek van külön szobája, meg nekünk is + a nappali.

Dolgozunk. Én félállásban + Gyet-en vagyok. A férjem a családi vállalkozásban, amibe én is dolgozok még plusszban.

Spórolni egyenlőre nem tudunk, mivel a vállalkozásból nincs fix jövedelmünk, s fizetünk hitelt is.

2013. jún. 5. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:
sógornőmről tudok írni. 4 gyerkőc van, a két nagynak külön szobája van, a kicsi a 3-al alszik együtt mert ő még csak másfél éves. Egyéni vállakozók (kézművesek) mindenre jut nekik, évi egy külföldi nyaralásra is. mindent háztárjról szereznek be, a tejtől kezdve a húsokig, mert nagyon figyelnek, hogy tiszta élelmiszereket egyenek és a kozmetikumaik is mind kemikáliamentesek. mindent megoldanak. használtat vesznek általában (autó vagy valami ami kell a háztartásba), csere-berélnek, kézműves játékokkal játszanak a gyerekek (pl sima fa játékok). én azt látom mindennük megvan és elégedettek. úgy gondolom a boldogságukhoz nagyban az járul hozzá, hogy az igényeiket levették és örülnek mindennek. ja igen, spórolnak is, a nagy pl. most vidékre jár már vmi spec. művészeti iskolába. nem tudom hogy csinálják de nagyon ügyesek! :-)
2013. jún. 9. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!