Legjobb barátnöm 2 és fél éves kislánya szándékosan provokál mindenkit mit csináljunk vele?
Ha mondjuk nálam csinálná a hülyeséget, mert átjöttek, akkor bizony menne büntibe. Az én házam, az én szabályaim.
A párom keresztlánya is meglepődött, amikor sorba ültettem őket a kanapéra az enyémekkel együtt, mikor kezdtek megvadulni. Náluk nem divat rászólni a gyerekre, de azt nem hagyom, hogy az én otthonomat is feldúlja, mikor itt van :).
Lepontozhatjátok a 7-es válaszolót, de igaza van, anyuka5-öt csak a verés érdekli.
Itt a tegnapi kérdése:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Szerintem te kicsit összeesküvés elmélet mániás vagy 82%...
Nem ő az első, aki kíváncsi vmire, de nem kap értékelhető válaszokat, ezért megpróbálja másképp is feltenni a kérdést.
Én arra gondolok, hogy valsz nála is felmerült, hogy talán rá lehetne paskolni a drága gyermek kis mancsára, mielőtt a 220 b@sz oda úgy istenigazából.
Paranoia helyett logika nem megy ?
Nem vagyok paranoiás,ne kötözködj csak szerintem a 7-es válaszolónak igaza van, de látom már őt is betámadtad.
Erre válaszoltam neki másodszor:
"Nem nincs igazad sok kisgyermekes családot ismerek és szülö megkér engemet hogy kérdezzek helyettük mert van akinek nincsen nete!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!