2 éves kisfiam tegnap elesett és az felső metszőfoga kissé mozog. Mit csináljunk?
Pont nemrég hallottam, hogy ilyenkor még a kiesett fogat is vissza lehet ágyazni. Hogy hogyan, arról fogalmam sincs, nem vagyok szakértő. A gyerekorvos biztos többet tud mondani.
Ha csak mozog a fog, az rendbe fog jönni. Egy kis kalcium jót tenne.
Nekem is elesett már ugy motorral a fiam, hogy felcsúszott 2 foga, vérömleny lett neki, szanaszét harapta a száját. :-(
Visszacsontosodd neki 4 nap alatt a foga, én elvittem fogorvoshoz. De arra készülj, ha ugy mozdult ki neki, elkedz majd beszürkülni neki, és ezzel nem tudsz semmit csinálni :-( De pár hétre rá vettem észre, hogy nem harap elől, hanem oldalt, ezért a keményebb dolgok elharapása probléma nála, most lehet hogy ez már egy rossz beidegződés neki, nem tudom, mert megpróbál elől harapni, nem megy neki, és rakja oldalra és ott harapja el. Májusba történt nekünk ez az esés. akkor volt 2 éves. Jobbulást nektek, és nézesd meg egy fogorvossal, lehetőleg olyannal aki gyerekfogász. Én magánhoz mentem.
Mi lett a vége?
Ilyenkor nagyon jó lenne, ha a kérdezők beírnák a történet végét, de mindg megfeledkeznek erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!