Hogy lehetne leszoktatni 13 hós babámat hogy ne dobáljon el mindent? Pl:cumisüveg stb, akkor durván játszik a játékokkal?
ÓÓ nekem a fiam akkor kezdte kb.13 hósan és még mindig gyakran dobálódzik, a cumisüvegek katasztrófa ahogy kinéznek. A tárgyak dobálásáról próbálok nem tudomást venni de nem nagyon jött be ez eddig.
Ha engem vagy az apját akarja megütni, akkor én lefogom a kezét, azért arra ne szokjunk már rá :( Rosszul tudok lenni mikor egy szülő hagyja h a gyereke üsse, rugdossa stb.
Ja a fiam 2 hó múlva lesz 2 éves.
Én arra gondoltam hogy egyszerüen csak tapasztalatot gyűjt hogy minek milyen hangja van ha földhöz csapja, illetve pl.imád labdázni azt meg pont hogy dobálni kell, szóval nem biztos hogy ők értik ezt még hogy van amit kifejezetten földhöz kell csapdosni, valamit meg szigorúan tilos.
Mindenesetre kitartást neked is!! Én már fél fülemre süket vagyok a műanyag kocka hajingálástól :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!