Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hallottatok a homok tövisről?...

Hallottatok a homok tövisről? állítólag nagyon jó immunrendszer erősítő de hogyan lehet elkészíteni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Homok tövis olajat és kapszulát lehet kapni gyógynövény boltban, de azt nem tudom, hogy kisgyereknek is lehet-e adni.
2009. okt. 6. 11:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A www.homoktovis.lap.hu -n sok érdekességet találsz róla. A húsa és a levele is hasznosítható... Talán van saját bokrotok?
2009. okt. 6. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én lekvár formában vettem, azt kenyérre kentem a gyereknek.
2009. okt. 6. 12:09
 4/9 A kérdező kommentje:
az egyik ismerősöm adott kb. 1 kg-t és azért kérdeztem,hogy valahogy úgy készítsem el hogy ne vesszenek kárba a hatóanyagai.köszi a linket találtam is egy mézes receptet.
2009. okt. 6. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Milyen íze van?Édeskés vagy milyen, mert én szörpe láttam.
2009. okt. 7. 19:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Elég kesernyés,fanyar nem jó ízű.
2009. okt. 7. 21:02
 7/9 anonim válasza:
100%
Igen, hallottam a homoktövisről. Mi ital formájában fogyasztjuk, melyben a homoktövis mellett ott van még három, az immunrendszert nagyban s mérhetően erősítő gyümölcs kivonata is. Gyerekeknek is adható - kisfiam is fogyasztja. Rendkívül tudom ajánlani.
2009. okt. 12. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Mi az amit ti fogyasztotok?
2009. okt. 12. 18:45
 9/9 anonim válasza:
100%
Az ital neve G3. Nem olvastam végig az oldal szabályzatát, nem szeretnék ellenük véteni, ezért kérlek, ha további kérdéseid vannak, azokat privátban tedd fel, szívesen válaszolok.
2009. okt. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!