Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol tároljam délutánig a...

Hol tároljam délutánig a levett pisit? Ma délután vinnem kellene vizelet mintát a gyerekorvoshoz. Hűtőbe kell tenni vagy maradhat szobahőmérsékleten?

Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
A gyógyszertárban lehet kapni lezárható poharat. Abban szoktam vinni. Sima műanyag pohár, csavaros tetővel. Nem kell hűtőbe tenni.
2013. máj. 29. 09:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kaptál, tégelyt? Akkor a gyógyszertárba kell venni steril dobozkát. Vagy otthon kisterilizálsz egy kis befőttes üveget és abba beviszed.

Nekem hűvös helyett mondtak, még télen vagy hűtőt!

Üdv két gyermekes Anyuka

2013. máj. 29. 10:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Ti merre laktok mert venni akartam poharat de nem kaptam a gyógyszertárban (Nyíregyházán)?
2013. máj. 29. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!