Hogyan erősítsem fel kislányomat? Mit adhatnék neki? Másnak hasonló tapasztalata?
4 éves múlt kislányom, és január óta szinte egyfolytában beteg.Mondjuk,hogy 99,9 százalékig gyógyult bekerül az oviba
és újra beteg.Hol a füle hol a torka,jelenleg a hörgői gyulladtak,magas láz kíséri.És hát ugye a végén mindig muszáj antibiotikumhoz folyamodni.Szeptemberben került oviba,az első félévet szinte betegség nélkül megúsztuk,előtte max megfázás volt nagyobb betegség nemigen.És második félévtől 1 hetet megy 2 hetet itthon,2 hetet megy 1 hetet itthon.Most már itthon vagyok táppénzen,mert októberre várjuk a tesót,így itthon tudom tartani kúrálni,megvolt az oviban az évzáró,és bár én június közepéig vittem volna ,de ugye most az újabb betegség közbeszólt úgy döntöttem itthon marad mostmár.S majd szeptemberben kezdjük újra.Amúgy nagyon szereti óvodát,társait,hiányoznak neki itthon és én bár sok mindent kitalálok mégsem pótolhatom a közösséget.
A nyár jól jön remélem sok friss levegővel,zöldségekkel gyümikkel,kerülvén a beteg gyerekeket,óvva kislányomat megerősödik őszre.Már nagyon el vagyok keseredve,hogy állandóan szenvedni látom,nem beszélve arról,hogy a gyomra tuti kikészül ettől a sok gyógyszertől.Több orvos látta,s közülük az egyik javasolta a mandulakivételt.Ő egy épp ügyeletes orvos volt,a sajátunk nem javasolja csak évi 5 alkalom(fülbetegség) után adna beutalót.Anyukám esküszik rá hogy pedig ez lenne a megoldás.(én is sokat voltam kicsinek beteg és ez oldotta meg a problémát)Én nem igazán tudom mivel tennék jót.Ha mégis mandulaműtétre kerülne sor,ő még pici nem hagynám egyedül a kórházban,és ha tesó itt lesz ő sem nélkülözhet engem...kissé félek is ettől...
2. vagyok. Nálunk eddig a füle sosem okozott problémát, csak simán taknyos volt, de azt is csak néha. Vagyis egyszer igen, de semmi jele nem volt, csak belenézett a gégész a fülébe és akkor mondta. A gyerekorvos szerint semmi baja nem volt :(
8! Én elvinném a gégészhez a gyereket mindenképp és minél előbb. Egy nagy orrmandula miatt panghat a váladék, ill (mint nálunk is) az addig tökéletesen halló gyerek hallása romolhat! Nálunk sem volt probléma 3 éves kor alatt, csak most, 3,5 évesen jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!