Ha nem kellene az anyagi szempontokat figyelembe venni, mennyi ideig maradnál otthon a gyerekeddel? Miért?
4 éves kortól ideális idegen közösségbe, gyermektársaságba vinni egy gyermeket ,addig a szülőjével ideális lennie szinte folyamatosan.
A gyermekek egy kisebb része már (1-)2 évesen igényli, még többen 3 évesen. De a legtöbbjük csak 4 éves koruktól.
Bár tetszik az illető felvetése a falusi élet kapcsán, hogy legszívesebben örökké a cslaádi házukban tartaná a gyermeket, velük közösen tevékenykedve, de ne feledjük: 4 éves kortól minden gyermeknek igénye is van a gyerektársaságra (ne mindig csak a szülővel legyen), meg szociális érés szempontjából is elengedhetetlen! Értem én, hogy nagycsalád, sok gyerek stb, de ha otthon ,tegyük fel, kb 6 -nál kevesebb a gyermekek száma, akkor erősen javaslom az óvodát.
6-7 évesen kortó meg, ugyebár az iskolát... tehát ez az "örökké" dolog kicsit necces. ;) Bár érzelmi okokból megértem. :) Én óvodapedagógus lévén, ha nem lenne anyagi akadálya, "egy rakás" gyereket szeretnék, egy családi házban, a párommal. :D
"csak én maradnék otthon"
Idézem a kérdést:
"mennyi ideig maradnál otthon a gyerekeddel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!