Szerintetek létezik olyan, hogy egy anya jobban szereti az egyik gyerekét mint a másikat? (bövebben lent)
Ismerek valakit aki az 5 éves fiáról csak negatív véleményt fogalmaz meg, az arcára is kiül,hogy mennyire nehezen viseli ezt a gyerekét, miközben a kisebb 3 éves fiáról csak mosolyogva beszél,ölbe veszi, puszilgatja, és vele kapcsolatban csak olyanokat mond, hogy imádom, ez egy cukorfalat gyerek, ő ügyes,vagány, a másik nem tud semmit, mindenre képtelen és béna és hisztis. Ha csak megöleli az öccsét anya odaugrik, hogy meg ne lássa még egyszer hogy bántja a kicsit és a nyakát folytogatja.
Egyébként én kívülállóként tudom, hogy a nagy tényleg nem volt az a bújós baba, nem szeretett anyukája ölébe ülni, a kicsi ennek szöges ellentéte, bújós és az anya ettől elolvad. A nagynak tényleg voltak furcsa hisztijei, a mai napig is. Mindkettő nagyon helyes kisfiú, a nagyobb szerintem helyesebb mint a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!