Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek létezik olyan,...

Szerintetek létezik olyan, hogy egy anya jobban szereti az egyik gyerekét mint a másikat? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

Ismerek valakit aki az 5 éves fiáról csak negatív véleményt fogalmaz meg, az arcára is kiül,hogy mennyire nehezen viseli ezt a gyerekét, miközben a kisebb 3 éves fiáról csak mosolyogva beszél,ölbe veszi, puszilgatja, és vele kapcsolatban csak olyanokat mond, hogy imádom, ez egy cukorfalat gyerek, ő ügyes,vagány, a másik nem tud semmit, mindenre képtelen és béna és hisztis. Ha csak megöleli az öccsét anya odaugrik, hogy meg ne lássa még egyszer hogy bántja a kicsit és a nyakát folytogatja.

Egyébként én kívülállóként tudom, hogy a nagy tényleg nem volt az a bújós baba, nem szeretett anyukája ölébe ülni, a kicsi ennek szöges ellentéte, bújós és az anya ettől elolvad. A nagynak tényleg voltak furcsa hisztijei, a mai napig is. Mindkettő nagyon helyes kisfiú, a nagyobb szerintem helyesebb mint a kicsi.

2013. máj. 22. 17:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ám. Anyukám épp ilyen. A hugom a drága kicsi lánya, folyton hívogatja telefonon, engem sosem hív fel, mikor kicsik voltunk tesóm mindig provokált, mikor rászóltam, hogy fejezze be, sírvafakadt, és természetesen én lettem leteremtve. Mikor megszültem és ment tesómért a koleszba (örök rejtély miért kellett eljárni érte, mikor már fősulis volt) ott ment el a lakásunk előtt, de nem jött be, mert siet. a saját unokájához. És mikor szóvátettem, hogy esetleg nem kellene ennyire éreztetni a különbséget, szentül állította, hogy ez nem is úgy van. Pedig mindenki látta, és látja. mostanra már nemigazán érdekel, de meghatározta a gyerekkoromat, főleg a tinédzser éveimet....
2013. máj. 23. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!