Hány éves korig adható a dédalontetta végbélkúp?
Szerintem nyugodtan adhatod, ártani biztos nem árt, legfeljebb nem olyan hatásos, mint egy kisebb gyereknek. Nincs esetleg leírva a tájékoztatóban, hogy egy ilyen korú/ súlyú gyereknek mennyit, milyen gyakran lehet adni?
De ha annyira hányik, akkor lehet meg kéne mutatni dokinak is, de addigis próbáld ki a kúpot!
köszönöm a válaszokat ez egy elég makacs vírus
mert gyakorlatilag másfél napja mindent össze hány a gyerek az ügyeletes gyerek orvos gy részeges barom tegnap északa kihívtam de nem hozt magával inekciót és bűzlött a piától inkáb elkültem mert egy tablettát akart a gyerekre tukmálni amit ki is hány pár perc múlva.
Ígyhát ugy döntöttem hogy inkább a kúp melett maradok amit hatalmas harc és sírás árán sikerült beadni de nem használt aztán adtam még eggyet mert a sújának megfelelően kevés volt az "ügyeletes orvos" szerint ő egyből hármat adott volna de a másodiknál többet nem volt szívem eldugni szegénynek:(
ma elvittem a saját házi orvosomhoz aki adott végre inekciót de k 5 óra után folytatódott a hányás
ugyhogy megint marad a kúp mert jobbat em tudodk korházba meg nem akarom vinni mert rendesen tudo itatni most mi tévő legyek mennyit adjak neki?
sz ilyne tetvek minek írnak kommentet?
szerinted be adja magának? ha igen akkor szerinted mért kellene nekem beadni
ht nem adja ba ugyhogy ezért kell nekem az "annyának" beadnom
nem vagyok tetü inkább ne részletezzük ki az, de én mondjuk ha választanom kéne már inkább magamnak mint az anyám
na csááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!