Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves korig adható a...

Hány éves korig adható a dédalontetta végbélkúp?

Figyelt kérdés
a 11 éves kisfiamnak adható még hányás ellen adni? mert a tablettát nem tudom neki beadni mert rögtön kihánnya
2009. okt. 3. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan adhatod, ártani biztos nem árt, legfeljebb nem olyan hatásos, mint egy kisebb gyereknek. Nincs esetleg leírva a tájékoztatóban, hogy egy ilyen korú/ súlyú gyereknek mennyit, milyen gyakran lehet adni?

De ha annyira hányik, akkor lehet meg kéne mutatni dokinak is, de addigis próbáld ki a kúpot!

2009. okt. 3. 08:39
 2/8 anonim ***** válasza:
biztos adható, mert a fiam 15 hósan esett át egy ilyen hányós betegségen és akkor is azt írt fel neki a doki.
2009. okt. 3. 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat ez egy elég makacs vírus

mert gyakorlatilag másfél napja mindent össze hány a gyerek az ügyeletes gyerek orvos gy részeges barom tegnap északa kihívtam de nem hozt magával inekciót és bűzlött a piától inkáb elkültem mert egy tablettát akart a gyerekre tukmálni amit ki is hány pár perc múlva.

Ígyhát ugy döntöttem hogy inkább a kúp melett maradok amit hatalmas harc és sírás árán sikerült beadni de nem használt aztán adtam még eggyet mert a sújának megfelelően kevés volt az "ügyeletes orvos" szerint ő egyből hármat adott volna de a másodiknál többet nem volt szívem eldugni szegénynek:(

2009. okt. 3. 23:26
 4/8 A kérdező kommentje:

ma elvittem a saját házi orvosomhoz aki adott végre inekciót de k 5 óra után folytatódott a hányás

ugyhogy megint marad a kúp mert jobbat em tudodk korházba meg nem akarom vinni mert rendesen tudo itatni most mi tévő legyek mennyit adjak neki?

2009. okt. 3. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Szegény "nagyfiú". Nekem ez már nagyon ciki lenne ha az anyám dugdosná a fenekembe. Az meg már gyerekes, hogy ezen hisztizik. Húúúúúú nem lennék a helyébe. Biztos rossz volt neki, hogy az annya dugdosta neki a kúpot. Magának nem tudná megcsinálni? Amúgy persze, hogy adható te is rakhátnál vagy 5-öt a seggedbe!
2009. okt. 4. 16:29
 6/8 A kérdező kommentje:

sz ilyne tetvek minek írnak kommentet?

szerinted be adja magának? ha igen akkor szerinted mért kellene nekem beadni

ht nem adja ba ugyhogy ezért kell nekem az "annyának" beadnom

2009. okt. 5. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:

nem vagyok tetü inkább ne részletezzük ki az, de én mondjuk ha választanom kéne már inkább magamnak mint az anyám

na csááááááááá

2009. okt. 6. 06:21
 8/8 anonim válasza:
Ad hatsz neki csak engedt neki hogy ő helyezzefel
2013. febr. 24. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!