Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit főztetek a napokban?...

Mit főztetek a napokban? Adunk egymásnak ötleteket?

Figyelt kérdés

Már anyira nehéz kitalálni,hogy mi legyen mindennap a kaja, hátha akad egy két finomság,amit más még nem próbált ki

Nálunk a napokban csaka szokásos kaják voltak: gombapöri, rántott máj, gyümileves bolognai, szárazbableves..hűű a többi eszembe se jut:(

2013. máj. 17. 14:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

gombaleves, dödölle

gulyás, krumpliprósza

cukorborsó leves, dióstészta

hagymakrémleves, rántott sajt

húsleves, rántott hús, sültkrumpli

2013. máj. 17. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Tegnap spagettit csináltam.

Ma csilis babot, de sütöttem ki krumplis palacsintát arra raktam a csilis babot és ráhajtottam a másik felét. Szoktam csinálni sima sós palacsintát, készítek hozzá egy tölteléket, gombát hirtelen megsütöm (szeletelve) majd rakok rá tejszínt (keveset) vagy tejfölt, esetleg besamelt készítek rá, dobálok bele felkockázott paprikát, paradicsomot, sajtot, sonkát, esetleg sült csibemellet (ami van) bebugyolálom a palacsintákba (batyu) jénaiba teszem, megkenem kis tejföllel szórok rá sajtot és megsütöm.

Holnap borsóleves lesz meg strapacska.

Vasárnap cigánypecsenye.

Ez a fiam kedvence: (13 hónapos)

[link]

Ez is finom:

[link]

[link]

[link]

Hétfőn egyébként meg lencseleves fogok csinálni meg mákosnudlit.

2013. máj. 17. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Tegnap cukkinikrémleves volt sajttal.(+ maradék süti)

Ma tejszínes csirkés tészta.

Holnap tepsis hagymás krumpli lesz tetején sült tarjával, savanyúsággal.

2013. máj. 17. 15:21
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is állandóan bajban vagyok, mit főzzek.

Ezeket készítettem mostanában: zöldbableves, sárgaborsófőzelék, pizza, túrós galuska (nokedli), csirkepörkölt, húsleves, raguleves (mindent bele), rántott cukkini (fiam imádja), krumpli meggyszósszal, rakott spárga, töltött káposzta lesz holnap, túrógombóc.

2013. máj. 17. 15:32
 15/18 anonim ***** válasza:

hát én is vagyok gondba,

a péntek az én könnyebb napom ilyenkor rakottat csinálok jó nagy tepsivel és letudom a főzést a hétvégére.

2013. máj. 17. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:

Hajja: ami volt: francia szaláta rántott csirke, édes-savanyú penne, paradicsom leves-palacsinta, sültkrumpli virslivel, borsófőzelék

Lesz majd, spenót, pásztor tarhonya, rakott virsli, brassói, lasange, gyümileves-császármorzsa....

2013. máj. 17. 20:17
 17/18 anonim ***** válasza:
spárgakrémleves,gulyásleves+muffin,bolognai,fasírt paradicsomos káposzta főzi,brassói,ezek voltak a napokban
2013. máj. 18. 08:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Brokkoli krémleves,sült hal rizzsel,székelykáposzta,borsóleves,sült krumpli rántott sajttal
2013. máj. 18. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!