Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen kajat csinaljak adjak...

Milyen kajat csinaljak adjak a gyerekemnek?

Figyelt kérdés

Az utobbi idoben annyire nincs etvagya regen a levest is csak ugy nyomta befele most barmit kinalok neki van hogy egyaltalan nem eszik csak ranez van hogy csak 1-2 falatot eszik.

Felek nehogy elbetegedjen.Mar a tejet sem igya ugy mint regen csak felet annak amit azelott.

Tegnap almabol megevett 2-3 is.

En mar azt sem tudom mit adjak neki fozelekeket nem eszi majdnem egyaltalan leves az meg lemegy par kanalnyi.

De szerintem ez keves neki tobbet kellene ennie.

A ti gyereketek mennyit szokott enni egy nap?

2013. máj. 16. 14:13
 1/1 anonim ***** válasza:

4 éve.

Reggeli 1,5 dl kakaó, fél zsemle vagy kifli, megyünk oviba

Oviban ebédel, ha nem tetszett az ebéd, hazafelé megeszi az uzsonna szendvicsét.

Itthon kap túró rudit, vagy pudingot.

3-4 körűl éhes, akkor péksüti.

7-kor vacsora, akkor meleget eszik, mert az apja egész nap hideg koszton van melóban, így a vacsora valami meleg egytál étel.

Na lányom is válogat, az édes ételeket nem eszi meg, mint máglya eakás, mákos tészta, császár morzsa...

Inkább spagetti, spenótos penne, levesek amiben van hús zöldség, pl. Palóc leves, babagulyás... Paradicsomos gombóc, rántott hús hasábbal vagy burgonyapürével, fasirt, főzelék virslivel.

Tavaly megette a Petrezselymes burgonyát, az idén kiköpte, mert levél van rajta:)))

Gyümölcsöt semmit nem eszik, így igyekszem mindig valami zöldséget bele főzni az ebédbe, azt megeszi.

Hetente sütök, akkor 2-3 napig van süti, heti 1-2x fagyizunk, minden nap van valami cukorka vagy édesség.

Érdekes, megveszem az epret, dinnyét, mert é szeretem, az apja is, de a gyerek meg sem fogja!!!!

Kajánál ha nem akar enni, meg zsarolom akkor nem megyünk fagyizni, vagy akkor nem lesz biciklizés...

2013. máj. 16. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!