Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megéri megvenni a Lego Duplo...

Megéri megvenni a Lego Duplo 6168 tűzoltó állomást?

Figyelt kérdés
Nemsokára lesz a kisfiam születésnapja neki néztem ki.De nem olcsó ,viszont szeretne tűzoltó lenni.Ée más olyan játékotnem találtam elfogadhatóbb áron amihez van állomás is.
2013. máj. 15. 06:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány éves? Van más Duplo-ja is?

Én egyébként Duplo párti vagyok, a kisfiam imádta.

Most lett 5 éves, és közölte, már kinőtt ebből, neki "rendes" Lego kell. Sajnos. Ha sokallod az árát, esetleg szétnézhetsz teszveszen is, bár nem sok a különbség az új és a használt között.

[link]

2013. máj. 15. 07:33
 2/4 anonim ***** válasza:

mi duploból csak kisebb szetteket vettünk. fiam 3 éves, rá sem néz már, a rendes legoval játszik, abból fog kapni drágábbat is.

nagyon hamar kinövik ezt, szerintem nem érdemes több 10ezret költeni rá :(

sima tűzoltó készlet van olcsóbban is, persze azt nem lehet építeni, csak autózni vele, esetleg azokat nézd meg. mondjuk nem mindegy, hogy hány éves, mert ha 2. szülinapja lesz akkor még talán, de ha nagyobb, akkor én már a rendes legóból venném meg :)

2013. máj. 15. 09:12
 3/4 A kérdező kommentje:
4 éves lesz,van kis legonk is de csak én épitek vele ő nézi.A duplo kockákkal játszik ő.
2013. máj. 15. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor vegyetek Duplot. Mi nem bántuk meg, hogy ennyit költöttünk rá, hisz majd' ugyanannyiért el is tudom adni.
2013. máj. 15. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!