Állami bölcisödébe szeretném beíratni a gyerekemet, de az egyikben, ahol voltam elutasítottak, mert jelenleg tgyás-on vagyok a második gyerekemmel. Olyanok válaszát várom, akik hasonló helyzetben vannak, voltak és nekik sikerült. Hogy csináltátok?
2es vagyok. elnézést, azért bátorkodtam írni mert hasonló helyzetben voltunk mi is, igaz én dolgozni akartam visszamenni.
megoldottuk. és nagyon haragszom azokra akik otthon vannak a kicsivel, de állami bölcsibe betolják "feketén", csókkal a gyereküket, mi meg, akik fizetjük a járulékot (amiből van fenntartva a bölcsi, ezért a dolgozó szülőké) azoknak meg nincs már hely.
10 es na ez tök más mert te nem veszed el a helyet mástól és nem egész napra meg egész hétre bölcsis a gyereked. Gyakorlatilag ez olyan mintha játszóházba vinnéd csak ott van helyileg a bölcsiben.
A kérdezőt ELUTASÍTOTTÁK jogosan, mivel tgyáson van és ő ezt szeretné épp megkerülni vmi ügyes kis trükkel...:(( na ez a gáz..:(
10 es vagyok, örülök,hogy legalább ti megértitek.
Higgyétek el sokan nem, mert nem fogják fel a kis agyukkal, hogy ha teljes létszámmal tudna műkődni a bölcsi,akkor nyílván nem lenne ez a lehetőség.
Egyszer kétszer írtam már itt le ezt, és le lettem pontozva:(
10 es (14 es) pedig ez szerintem teljesen egyértelmű amit te írsz:) Szóval ezen nincs mit félreérteni. Ezzel az égvilágon senkinek nem lehet baja.
Kérdezőnek esetleg meg kellett volna kérdeznie miért utasították el ha tgyáson van, helyhiányból vagy pusztán az ellátás milyensége miatt (amit előttem is írtak hogy tgyás jogcímen kapja a pénzt és nem munkabér).
Bár ha lenne férőhely, akkor tuti nem utasítják el hiszen nem érdekük hogy bezárják a bölcsit mert mondjuk nincs elég gyerek, olyankor mindenkit felvesznek akit csak lehet.
Én nem hiszem el hogy ezeket a kérdéseket nem egy valaki írja ki,még a szöveg stílusa is olyan egyforma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!