Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális egy anyától ha két...

Normális egy anyától ha két éves kislányát egyfolytában nyalja-falja, a kislány pedig szintúgy az anyukáját ölelné és puszilná akár egész nap ha az éppen nem dolgozik?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 11:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Ez nagyon is szép dolog, és a szeretet ilyen fajta kimutatása egyáltalán nem befolyásolja a későbbi önállóságot!
2013. máj. 14. 09:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Én már válaszoltam, deh mióta elolvastam ezt a marhaságot ez jár az agyamban minden egyes puszinál bújásnál. Egyszerűen a szívem csordultig meg telik örömmel boldogsággal mikor ölelem puszilom gyomrozom és hangosan göndören kacag.... Én nem tudom elhinni azt hogy ezt valaki hibának, rossz nevelésnek fogja fel. Mi mostanában maradtunk "kettesbe" csak a kislányommal mivel apa elkezdett iskolába járni és szinte egésznap csak kettesben vagyunk. Eddig mióta megszületett mindig 3man voltunk... És most kezdtem el igazán érezni ezt a gyomrozni ölelni kérdező szavaival élve nyalni falni akarom dolgot :) Egyszerűen imádom a gyerekem és tudom hogy ő is engem. Én Imádok anyuka lenni :)
2013. máj. 14. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:
A tegnapi 09:03-as és 09:05-ös vagyok. Ez nem csak hogy teljesen normális, hanem követendő példa! Legalább nem lesz a kislányból lelki sérült, és nem fogja úgy érezni, hogy senki nem szereti őt, de ennek semmi köze az önállósághoz!!!
2013. máj. 15. 06:04
 14/14 anonim ***** válasza:

hármas és ötös vagyok,

kicsit azért megnyugodtam látván,hogy miket válaszoltok.Azt hittem már,hogy mindenki megkattant ebben a világban,de akkor úgy tűnik mégsem:)

2013. máj. 15. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!