Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 évesen még mindig nyálzik!?

3 évesen még mindig nyálzik!?

Figyelt kérdés

Augusztusban tölti kisfiam a 3.évet. Szépen fejlődik, nagyon eleven gyerek! Nállunk a nyáladzás sosem szünt meg, volt hogy kicsit alább hagyott, de a mai napig tiszta nyál a szája és a nyaka :)

Még mindig cumizik, bár legtöbbször csak alváshoz kell neki, de nem ritka hogy ha napközben megtalálja akkor nem is ereszti.

Egyébként szépen beszél és nagyon nem hátráltatja ha a szájában közben lóg a cumija! Tudom hogy butaság, de létezik hogy nem tanulta meg lenyelni a nyálát? Vigyem orvoshoz?

2013. máj. 11. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne megmutatni,mert már nem kellene a nyálát eregetni.
2013. máj. 12. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy kérdést megér. A fim 2 éves lesz, de nem nyálzik már hosszú hónapok óta. Nagy ritkán látom, amikor nagyon koncentrál valamire, akkor nyitva van a szája, és elcsöppen egy csepp.
2013. máj. 12. 07:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Lányom elmúlt 3 éves, mostanában szoktatjuk le a cumiról. Amíg egész nap a szájában volt, addig folyamatosan csurgott a nyála, nagyon gusztustalan volt, ráadásul olyankor a beszéde sem volt tökéletes. Ha elvettük tőle, még akkor is kint hagyta kicsit a nyelvét beszéd közben, de a nyálzás megszűnik, mert csukva van a szája.

Szerintem ha leszokik a fiad a cumiról, akkor nem fog csurogni a nyála.

2013. máj. 12. 08:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mindenesetre hétfőn lemegyek a védőnőhöz és megbeszélem vele is ezt a dolgot! Próbáltuk mi is a leszoktatást, de ez az egyetlen dolog amihez nagyon nagyon ragaszkodik. Másfél évesen ügyesen saját kezűleg dobta a cumisüveget a kukába, két évesen éjjel nappalra szoba tiszta lett! Tényleg mindenben a kellő tempóban fejlődik, ezért nem is akartam drasztikusan elvenni tőle! De tényleg csúnya hogy állandóan nyálas a szájacskája, és folyton törölgetnem kell neki :(

2013. máj. 12. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!