Beoltatjatok a gyereket a nem kotelezo oltasokkal? Annak ellenere hogy miket lehet hallani? A kotelezo es nem kotelezo oltasokrol
Megint idetévedt valami nagyokos osztani az észt?
Ha Te nem akarsz oltatni, akkor ne oltass, de tartsd tiszteletben a másik más véleményét!
Az én gyerekeim betegek. Egyik kruppos, másik súlyos asztmás, több állandó gyógyszerrel, semmi szükségünk nincs ezek mellé még egy influenzára vagy akár bárányhimlőre. Oltattam minden ellen, ami a koruknak megfelel. A lányomat pedig HPV ellen is be fogom oltatni, ha annyi idős lesz.
Azoknak, akik a lehetséges mellékhatások mellett kampányolnak:
ha mondjuk műtétre várnál, ahol altatni kell, de a betegséggel amúgy el lehet élni, csak sz.r, akkor nem műtteted magad, mert az altatásba az emberek kis százaléka belehal? Vagy pl a szülés. Ott is meg lehet halni, akkor ne vállaljunk gyereket, mert lehet, hogy ottmaradunk?
Sztem nem véletlenül kötelezőek ezek az oltások. És hálaistennek, hogy így van. A fejlődő országokban a gyerekeknek ilyen luxus nem jut, ott a 12 éves kort jó, ha a gyerekek fele megéri. Pl malária, van ellene oltás, csak ott sokan nem tudják igénybe venni.
Megint idetévedt valami nagyokos osztani az észt?
Ha Te nem akarsz oltatni, akkor ne oltass, de tartsd tiszteletben a másik más véleményét!
Az én gyerekeim betegek. Egyik kruppos, másik súlyos asztmás, több állandó gyógyszerrel, semmi szükségünk nincs ezek mellé még egy influenzára vagy akár bárányhimlőre. Oltattam minden ellen, ami a koruknak megfelel. A lányomat pedig HPV ellen is be fogom oltatni, ha annyi idős lesz.
csináld csak,gazdagítsd a vakcinagyártókat.
az nem zavar,hogy a felsorolt mellékhatások között az asztma is szerepel? lehet,hogy épp a sok oltás iatt lettek asztmásak.
Sztem nem véletlenül kötelezőek ezek az oltások
csak mo-on és néhány kelet-európai országban kötelezőek.
németország,ausztria,svájc,anglia és még sorolhatnám:NINCS kötelező oltás. akkor ott ez véletlen?
55%-osnak
Nem, nem az oltások miatt lett asztmás a gyerekem. Ez biztos, mivel tudjuk a kiváltó okot. ÉS főleg úgy, hogy születése óta produkálja a tüneteket, pedig csak 2 hónaposan kapta az első nem kötelező oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!