Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Beoltatjatok a gyereket a nem...

Beoltatjatok a gyereket a nem kotelezo oltasokkal? Annak ellenere hogy miket lehet hallani? A kotelezo es nem kotelezo oltasokrol

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 01:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
58%
igen uolsó ezek elenyésző százalékban előfordulhatnak...de ha te gyermeked megkapja a kanyarót akkor tuti nagyon beteg lesz...és már ne haragudj de az antibiotikumok és a steroidok mellékhatásai nem zavarnak..?butaságot írtál
2013. máj. 10. 12:06
 22/34 anonim ***** válasza:
38%
nem lesz "tuti" nagyon beteg A kanyaró em egy veszélyes betegség. Tájékozódj!
2013. máj. 10. 12:10
 23/34 anonim ***** válasza:
58%
azt csinálsz amit akarsz te gyermeked...de hál Istennek a kanyaró benne van a kötelezőkben
2013. máj. 10. 12:14
 24/34 A kérdező kommentje:
Konnyu ezt irni hogy azt csinalsz amit akarsz de azert kosz
2013. máj. 10. 12:17
 25/34 anonim ***** válasza:
24%
ja,tiszta szerencse.Igaz,hogy abortált emberi magzati sejteket tartalmaz ez az oltás,a mellékhatásokról ne is beszéljünk.
2013. máj. 10. 12:18
 26/34 anonim ***** válasza:
45%

Megint idetévedt valami nagyokos osztani az észt?

Ha Te nem akarsz oltatni, akkor ne oltass, de tartsd tiszteletben a másik más véleményét!

Az én gyerekeim betegek. Egyik kruppos, másik súlyos asztmás, több állandó gyógyszerrel, semmi szükségünk nincs ezek mellé még egy influenzára vagy akár bárányhimlőre. Oltattam minden ellen, ami a koruknak megfelel. A lányomat pedig HPV ellen is be fogom oltatni, ha annyi idős lesz.

2013. máj. 10. 13:59
 27/34 anonim ***** válasza:
45%

Azoknak, akik a lehetséges mellékhatások mellett kampányolnak:

ha mondjuk műtétre várnál, ahol altatni kell, de a betegséggel amúgy el lehet élni, csak sz.r, akkor nem műtteted magad, mert az altatásba az emberek kis százaléka belehal? Vagy pl a szülés. Ott is meg lehet halni, akkor ne vállaljunk gyereket, mert lehet, hogy ottmaradunk?

Sztem nem véletlenül kötelezőek ezek az oltások. És hálaistennek, hogy így van. A fejlődő országokban a gyerekeknek ilyen luxus nem jut, ott a 12 éves kort jó, ha a gyerekek fele megéri. Pl malária, van ellene oltás, csak ott sokan nem tudják igénybe venni.

2013. máj. 10. 14:50
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Megint idetévedt valami nagyokos osztani az észt?

Ha Te nem akarsz oltatni, akkor ne oltass, de tartsd tiszteletben a másik más véleményét!

Az én gyerekeim betegek. Egyik kruppos, másik súlyos asztmás, több állandó gyógyszerrel, semmi szükségünk nincs ezek mellé még egy influenzára vagy akár bárányhimlőre. Oltattam minden ellen, ami a koruknak megfelel. A lányomat pedig HPV ellen is be fogom oltatni, ha annyi idős lesz.

csináld csak,gazdagítsd a vakcinagyártókat.

az nem zavar,hogy a felsorolt mellékhatások között az asztma is szerepel? lehet,hogy épp a sok oltás iatt lettek asztmásak.

2013. máj. 10. 19:49
 29/34 anonim ***** válasza:
74%

Sztem nem véletlenül kötelezőek ezek az oltások

csak mo-on és néhány kelet-európai országban kötelezőek.

németország,ausztria,svájc,anglia és még sorolhatnám:NINCS kötelező oltás. akkor ott ez véletlen?

2013. máj. 10. 19:52
 30/34 anonim ***** válasza:

55%-osnak

Nem, nem az oltások miatt lett asztmás a gyerekem. Ez biztos, mivel tudjuk a kiváltó okot. ÉS főleg úgy, hogy születése óta produkálja a tüneteket, pedig csak 2 hónaposan kapta az első nem kötelező oltást.

2013. máj. 10. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!