Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Még pelenkás, de már járó...

Még pelenkás, de már járó kislányokra nyáron szoknya alá mit szoktak adni? Ami eltakarja a pelust.

Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Pelenkára húzható bugyit
2013. máj. 8. 13:31
 2/11 Kései Sirató ***** válasza:
43%
Nyáron bőven elég a szoknya és egy szandi, meg egy póló! Nehogy már nyáron is harisnyát adj rá!
2013. máj. 8. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Igen ez nekem is problémám volt /és lesz idén,(második kislány most 10 hós).

Nekünk volt egy kisruha amihez volt egy ugyan olyan színü bugyika, pont takaráshoz, és ezt egy gombbal össze is lehetett kapcsolni, így a kisruha sem csúszott fel.

De én rövid legginst szoktam alá adni, ez azért is jó mert ha kicsit hüvösebb van sem fázik.

De lehet pl brendoban is kapni pelenka takaró bugyit, fodros seggüt.

2013. máj. 8. 13:33
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Body (rövid/hosszúujjas vagy ujjatlan,időtől függően),és kisszoknya.Így megoldva,nem kell bugyi.
2013. máj. 8. 13:35
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem elég a body + szoknya.
2013. máj. 8. 13:36
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

Volt itthon bugyika, amit ráhúztam nekik a pelusra. Kicsit ilyen buggyosabb bugyi, direkt erre a célra, azt hiszem pelenkatartó bugyinak vagy minek hívták. Kis fehér fodros-bodros cucc.

De ha nagyon meleg volt, nem húztam rájuk még ezt is, hanem simán a ruha és a pelus. Nem esik le, ha ettől félsz, pelus fent marad tartás nélkül is.

Vagy próbáld meg a bugyipelust, azt jobban fel lehet rájuk húzkodni.

2013. máj. 8. 13:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok,

Nyári ruhához én nem adtam rájuk bodyt, hanem csak a ruha és a pelus.

Vagy pedig kis szoknya és póló és pelus.

Nyáron abszolút nem használtunk bodyt, nagy melegben elég a laza póló szerintem.

2013. máj. 8. 13:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Body. Ha már próbáloztok a bilivel egy nagyobb méretű bugyi. pl.:2 -3 évesre való, ami később is jó lesz
2013. máj. 8. 13:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért baj, ha látszik a pelus?
2013. máj. 8. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Fodros pelusbugyi :) nagyon cuki benne. a tescoban van, legalábbis 2 évvel ezelőtt még volt
2013. máj. 8. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!