Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi az esély arra hogy az...

Mennyi az esély arra hogy az anyának ítéljék a gyermeket aki nevelte éveken keresztül de viszont külföldön él?

Figyelt kérdés

Ítélhetik az apának aki 8 hónapja nem is látta a gyermekét, aki 2 napnál hosszabb időt nem töltött gyermekével hetente amikor még együtt laktunk is?

De mivel az apa nem egyezett bele a vízum elkészítéséhez így a gyermeknek 3 hónapot muszáj ott töltenie mivel külföldön nem tartózkodhat amíg nincsen ítélet és nincsen vízum.

A bíróság ítélheti csak azért az apának mert épp nála van a gyermek, nézik egyántalán hogy miért került hozzá , vagy mennyi ideje van nála,és figyelembe veszik e hogy 4 éven keresztül az anya volt a gyermekkel a nap 24 órájában?

Számít valamit hogy az anyuka egyedülálló anya ként nevelte a gyermeket?

Akkor hivatalosan az anyuka a gyám nem, hiába hogy az apa neveli 2-3 hónapban a per ideje alatt?

2013. máj. 8. 07:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hat nem épp a legbaratsagosabb helyet választottad ki....Apuka simán fel is jelenthetett volna kiskoru lakhelyének megváltoztatása miatt... Amíg nincs hivatalosan elhelyezve a gyerek, sehova nem viheted volna. Az ügyvéded ezt elfelejtette mondani? Ahogy azt is, hogy sürgős, soron kívüli elhelyezést kell kérni elso körben, akkor apuka koteles visszaadni a gyereket a láthatas utan - mar ha akkor neked ítélik. Mondjuk en se engedném a gyerekemet Ukrajnába.
2013. máj. 8. 14:13
 12/21 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen csak 3 hónapot tölthet kint mert az útlevél csak arra jogosítja fel, hivatalosan még mindig az a lakcím ami alakcímkártyán van.

Ez olyan mintha nyaralna csak.

2013. máj. 8. 14:42
 13/21 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon elszurtad. A gyereket a lakcím kártyán szereplő címre bármikor visszaviszi a rendőrség, ha apuka feljelent, nyaralás ide vagy oda....

De nem értem, hogy négy évig hogy nem jutott eszedbe elhelyezett mi a gyereket.....

2013. máj. 8. 14:44
 14/21 A kérdező kommentje:
Mert a 4 évből 3 évig élettársi kapcsolatban éltünk akkori párommal.
2013. máj. 8. 14:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Meg mindig nem értem mi az összefüggés. Lehetsz egyedülálló, házas, özvegy, homoszexuális kapcsolatban elő, a gyermekelhelyezest nem befolyásolja.
2013. máj. 8. 14:51
 16/21 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem jelenthet fel a 3 hónap alatt mert az útlevél igazolja hogy hivatalosan tartózkodunk kint és mivel ugyan annyi jogom van mint neki ezért nem foglalkoznak vele, nem úgy csempésztem át a határon.
2013. máj. 8. 15:01
 17/21 A kérdező kommentje:
Szerintem azért egy hajszálnyival több esélye lehet annak aki egyedülálló, mert csak az van vele a nap 24 órájában ,és miért ítélnék egy olyan személynek aki hónapok óta nem gyakorol a gyermekre nevelést, sőt még nem is látta, csak elvárja hogy majd én vigyem ő meg ba*ik jönni..
2013. máj. 8. 15:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Jelenleg az apának van tobb esélye, de sok sikert.
2013. máj. 8. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:
2013. máj. 8. 15:17
 20/21 A kérdező kommentje:
De miért van több esélye az apának, ha nem nevelte sosem megfelelően, és nekem miért nincs mikor a nap 24 órájában velem volt?
2013. máj. 8. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!