Mit tudok tenni, ha lekéstem az ovódai beiratkozást?
Az lenne, hogy sajnos teljesen kiment a fejemből , tavaly ugyan voltam már beiratni a fiamat a körzeti ovódájába, és várólistára került, de szerintem idén lekéstem pedig be kellett volna iratnom!Rásádásul holnap akartam bemenni, de tegnap a Google keresőbe azt dobta ki hogy Április végén volt a beiratkozás, én meg nem tudtam róla..Most mit tudok tenni?
Ha szeptembertől nem megy oviba akár meg is büntethetnek, pedig akkor már kötelező lenne...És a Csalási pótlékom sem jött ki 6-án, lehet hogy emiatt tartják vissza?
Ha igen nincs valami pótbeiratkozás valamikor?
Köszi ha segitetek!!
Felesleges sértegetni a kérdezőt.
Nyugodtan menj be a lakcím kártya nelkul. Ha várólistás, akkor nyilván mar egyszer látták, hogy mi a lakcíme. De minden postán van fax, a szüleidet megkered, hogy fenymasoljak le a kártyát es faxolják el.
Gyermek születési anyakönyve, lakcímkártyája TAJ kártyája, szülő személyi igazolványa, lakcímkártyája kell a beíratáshoz.
A TAJ kártyája Nálad van?
Ok már beirattam úgyhogy tényleg felesleges sértegetni!!
De gondolom hogy veletek is néha előfordul hogy valamit elfelejtetek magatokkal vinni, és akkor már mindjárt nektek sincs eszetek??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!