Légzésfigyelő nélküli élet kezdete, ki hogy csinálta?
9.
bocs az offért, de az ismerőseidnek volt légzésfigyelőjük? hogy történt?
Hát én is 2 éves koráig terveztem haszálni. Már fél éve sz*rakodott, sokszor tévesen jelzett, mert a zsinórja nem érintkezett megfelelően. Gondoltam, még kibír egy kicsit...hát sajna nem. De jobb lesz nélküle! :)
Köszönöm a Válaszadóknak a megnyugtató válaszokat, mindenkinek ment a zöld mancs :)
Én is másfél évesen tettem el, nem lesz baj ne aggódj.
A barátnőm 2. kisfia decemberben 5hetesen aludt el végleg, éjszaka. :(
Már el is költöztek, a nagyobbik kisfiú most 2éves. Nem volt légzésfigyelőjük.
óh, istenem. a családban, ismeretségi körben se fordult elő soha, mégis vhogy nagyon félek a bölcsőhaláltól, úgyhogy nekünk biztosan lesz légzésfigyelőnk.
de másfél évesen már még szerintem sincs ok az aggodalomra...
A mienk a kisfiam 10 hónapos korában krepált be, de én csak 1 éves koráig terveztem használni.
Sokáig tanakodtam, hogy vegyünk-e újat, de végül is nem vettünk. Néhány napig sűrűn jártam be a gyerekszobába lesni, hogy vesz-e levegőt, de utána már nem paráztam.
Off: annyira nem értem azokat, akik képesek leírni, hogy felesleges a légzésfigyelő, mert az ő gyerekük is felnőtt nélküle, meg hogy 20 évvel ezelőtt sem volt. Szerintetek akinek a gyereke meghalt bölcsőhalálban, az is ezt mondaná? Örüljetek neki, hogy titeket elkerült ez a szerencsétlenség! Mert ha nem így lett volna, akkor gondolom most vernétek a fejeteket a falba, hogy miért nem használtátok a légzésfigyelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!