Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ráérek jövő tavasszal beíratni...

Ráérek jövő tavasszal beíratni a gyereket oviba? 2010. dec 20-i kislányomat ráérek jövő tavasszal beíratni? Ha most ( jövő héten) beiratnám, akkor 214 januárjában kezdene.

Figyelt kérdés
Munkahelyem nincs, itthon maradhat még egy évet velünk? Sokak szerint az a legbetegebb időszak, ráadásul összeszokott csapatba kellene betenni. Védőnő szerint úgyis beadom, ha betölti a hármat. Ráadásul akkor év elején kezdhetne, együtt a többiekkel.

2013. máj. 6. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Én beirattam,mert nálunk szolnak is,de nem kell mennie.Mondtam,hogy kb mikorra várhatják és ennyi.
2013. máj. 6. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én Lányom 2010. októberi és csak jövő (2014.) szeptembertől megy oviba, így ráérek 1 év múlva beiratni. Szerintem ez Nálatok is így működik!
2013. máj. 6. 13:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. máj. 6. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Lányom 2010. novemberi

ő most szeptemberben kezdi az ovit, már be is írattam

2013. máj. 6. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Az enyémek is 2010 novemberiek, most bölcsibe járnak. Épp ma irattattam be őket az oviba. Azt nem tudom, hogy szeptembertől vagy novembertől mennek, de most mennek oviba.

Szerintem az illetékes óvodáét kérdezd meg, én úgy tudom, hogy be kell íratni, max jövőre viszed csak, ha így megteheted.

2013. máj. 6. 13:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy holnap telefonálgatni fogok... Őszintén szólva kicsit fáraszt, hogy itt is minden oldalon más van kiírva, egy óvónő is mást mondott, és a városi óvodák honlapján is más van kiírva :(
2013. máj. 6. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Jövő szeptember 1től kötelező csak a 3 évet betöltötteknek az ovi. Az én fiam pont egy évvel idősebb, most sem ovis, ősztől sem lesz az (nem vették fel). Ő majdnem 5 éves lesz, mire "állami" oviba kerül.
2013. máj. 9. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!